Matějská pouť v Praze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
MATĚJSKÁ POUT
AHOJ HLEDÁM MLADÉ MAMINKY CO BY CHTĚLY JED 5.3.2011 NA MATĚJSKOU NERABA BYCH JELA SAMA S DĚTMI RÁDA BYCH NĚJAKOU MAMČU S DĚTMI SEBOU BUDE TO TAK VESELEJŠÍ MOC SE TĚŠÍM
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Oživuju téma. Manžel chce vzít děti na Matějskou, přiznám se nikdy jsem tam nebyla
,ale vím jen z doslechu a z fotek co je tam za šílené atrakce. Manžel i dcera ujíždí na těch největších bliárnách, čím větší a rychlejší motanice tím lepší a jasně že hodně vysoká atrakce. Mě se na tom dělá blbě, s radostí se vozím na autodromu, ale tím to asi hasne. Já s malou asi nepojedu, za prvé ona by se tam asi moc nepovozila a za druhé bych to asi nevydržela psychicky, protože oni jdou opravdu do všeho, bere dceru i na atrakce na kterých se vozí jen dospělí, komediantům je to jedno, hlavně že zaplatí, tak se to ve mě nějak pere, jestli jim to rozmlouvat, bojím se že se jí tam něco stane, protože to jsou atrakce kde on absolutně nemá šanci ji nijak přidržet. Jsem na tohle nějak přecitlivělá a fakt se na to nechci dívat. Přece jen je jí 8 je to ještě prcek.Jak jste na tom vy, pouštíte vaše děti na takové extrémy?
- Citovat
- Upravit
Ja se ti ani nedivim, nasemu prckovi jsou zatim dva roky pryc, ale az mu bude 8, tak ho urcite na nejaky „bliarny“ poustet nebudu, na to at si jde pak v 15ti treba…nastesti u nas tohle ani nehrozi, manzelovi je spatne i na labutich ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jannina1 píše:
Záleží na dceři, ale mě takové atrakce tedy nenadchnou.
Jí právě jo, už v šesti letech byla na kladivu, loni celou pouť projezdila na extrému
,na labutě už jí nedostanu ![]()
- Citovat
- Upravit
@rozmary
Moje deti na tom vyrostli nikdy se jim nic nestalo…ale když byly male tak jsem obavy mela.
Malej jezdil od dvou let na horské dráze a jiných opicarnach.
Ono neboj na žádný extrém ji nepustí pokud nema určite centimetry a věk. na ostatní s doprovodem…většina holandských atrakcí je v pořádku to samé české atrakce..ale bohužel se najde i výjimka… ![]()
Jinak letošní Matějska začíná později pokud se nepletu az nějak 30.2.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to já jsem taky na tohle citlivka
Naštěstí dcera je spíš strašpytlík, ale zatím je jí jen 6. let, nevím co bude dál a ani nechci pomyslet.
Jako dítě jsem chodila na vše, dokud jsem nevyzkoušela horskou dráhu právě na matějský. To mi ale bylo asi kolem 20 a tam jsem chytila na těch podle mě chatrných kolejích nějaký děs a od té doby nevlezu na nic.
Je fakt, že u nás se bezpečnost nijak neřeší a když jsem viděla na matějský a i jiných poutích jak mají vše „vypodloženo“ kousky dřeva a špalíky, tak ![]()
Takže já ti asi nepomůžu, protože osobně kdyby tam dcera šla, tak bych musela jít s ní a rozhodovat na co může jít a na co fakt už ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Halamka To je právě to na čem se doma neschodnem, já za vším vidím katastrofu a zakazuju, manžel, proboha co šílíš, proč by tam jako nemohla? ![]()
- Citovat
- Upravit
Letos se na matejskou chystam s petiletym synem, moc se tesi na horskou drahu. Malou uz ma ozkousenou, chce velkou. Byt na tvem miste, tak dceru s tatkou vyslu, at se bavi, kdyz ji to bavi. U nas by zase omdlel manzel, nemuze to ani videt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me bral tatka od Málinka na centrifuga a horský drahy, tak jsem vycvicena
co není mega šílený a hlavou dolu me nebaví, naše matějská me už nebaví.,nic z toho me neoslovi ani katapult, to je lepší si priplatit a jet do Itálie do gardaladu, to je teprve masakr…
a dítko k tomu taky povedu, jen je nech at se pobavi.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chystáme se taky se synem skoro 7letým, miluje kolotoče všechny i tatínek, ale já tam asi umřu strachy
máme naplánovaný výlet do Prahy tak ji navštívit musíme.. mám blbý dotaz, jak se tam pohybují zhruba ceny? Nejsme z Prahy a na Matějské budeme mít premiéru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vetrova no dospelacky kolem 100,– a dětské asi 50-70,– o víkendu maji přirážky!!!bydlim kousek, tak jsem tam byla jako dítě furt, mám přehled…my když jdeme ve dvou tak 4-5atrakci 1000,– během pul. h v pytli
a to nepočítal katapult za 500,–pro 2…když se vozí jen neteř tak kolem 600,–na něco musí i strejda, ze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vetrova a to v tom nemáš nějaké to stříleni, losy, pivo, burta, vata apod… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 Já to za mlada taky milovala, nevím co se stalo, prostě po dětech přišel nějakej zlom a hlodá ve mě silnej pud sebezáchovy ![]()
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.