Mateřská/nemocenská

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16314
22.5.24 23:26
@celkemspokojena píše: Více

Že i rodičák je vlastně víc, než kdyby byla v práci. Asi tam moc chechtáků nezarobí :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20900
23.5.24 05:51
@26002600 píše: Více

Tak už z logiky výpočtu nemocenské, tak nikdy nemůže vyjít lépe než zaměstnání. By mě zajímalo jak jsi k tomuto došla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
23.5.24 06:13
@Anonymní píše: Více

taky zarad mezi zapskle. Takovi jako ty, co dane probematice nerozumi a pletou si dojmy s pojmy, akorat zahlcuji diskuze nesmysly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35869
23.5.24 06:55
@Anonymní píše: Více

Cože jsem? To že někoho opravím když dává špatně informace znamená, že jsem zapkšklá? No tak jo no.
Hlavně ten tvůj příspěvek nemá hlavu ani patu, tam možná by bylo lepší si to před odesláním po sobě trochu přečíst. Píšeš rodičovská myslíš mateřská, ten konec je úplně nějaký blábol. Chtěla jít po dvou měsících na neschopenku, ne na mateřskou a i tak by jí to stejně vyšlo, počítá se případně i úspěšně ukončené studium. Staci když ji z práce nevyhodí.

Příspěvek upraven 23.05.24 v 07:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
23.5.24 06:57
@Cenarius píše: Více

Tak záleží, co všechno tam započítá a jaká je to existence… Třeba dojíždějící s exekucí na tom líp bude.
Plus pak jsou hodně speciální případy, kdy fakt ta neschopenka může být vyšší, než standardní čistá mzda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35869
23.5.24 08:43
@celkemspokojena píše: Více

No to není jen ta neschopenka, pak ještě řádná dovolená na kterou bude mít nárok. Bude ji muset držet místo. Když by měla pak hned další dítě, tak ji opět vznikne nárok na další dovolenou. To by musel být ten člověk blázen aby si ji tam nechal, známý neznámý. Vždyť za ni zaplatí víc než co mu za tu krátkou dobu vydělala. Nebo má těhotnou zaměstnankyni poprvé a nebo která bije a pak se bude hodně divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí