Mateřská
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mateřská
Ahoj ,
já se chci jen zeptat koli teďko dělá mateřská , slyšela jsem že jí mají zvedat , ale bohožel nevím jestli došlo i na činy. Teď mi přišlo 3 720 Kč a já nevím jestli je to norma nebo mi dopláceli měsíc před tím. Dík za odpovědi Verča. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj
Ahoj, teď je mateřská zatím 2550,–- , měli schválit zvýšení od 1.ledna 2005 o 1000,–-, ale myslím, že to ještě schválený není.Lenka
- Citovat
- Upravit
Díky za odpověď , to víš ,když maj schválit přidání platu sobě to je hned , ale jinak na nic nejsou paníze . ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
mě přišel ze sociálky papír, že od 1.5.2004 mi zvyšují rodičovský příspěvek z 2.552Kč na 3.573Kč. Peníze mi chodí až kolem 13ho v měsíci, ale jestli jsem to správně pochopila, tak teď už by mi měla přijít tahle větší částka. Myslím, že je to celostátně platné, takže zvyšovat by měli všem. Čauky Míša
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte,
správně jsi to Mishicko pochopila, od 1.5.se zvýšil rodičovský příspěvek na 3573, takže tento měsíc už to budeme mít na účtu.
K tomu samozřejmě pokud pobíráte přídavky na dítě jěště dostanete 2000kč příspěvek na každé dítě, kvůli vyrovnání zvýšení DPH.
Pa Lola a spol.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé Lolo,
to mám radost, o těch dvou tisícovkách jsem netušila ![]()
M.
- Citovat
- Upravit
ahoj holky, jenom bych se vás chtěla zeptat kde je to napsaný, že se zvedla mateřská z 2550 na 3573? Na http://www.mpsv.cz jsem to nikde nenašla, jenom to že nám mají ted vyplatit 2000 na dítě. Jak to s tím teda je? Prosím poraďte. Díky Lucka
- Citovat
- Upravit
Zvýšení rodičovského příspěvku na 3573 by jste měli dostat poštou. Platí pro všechny maminky na MD.
A ty 2000 dostane každý kdo má právo na přídavky na dítě i když už na Md není.
Ahojky Nikol
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně přišlo vyrozumnění o zvýšení rodičovského příspěvku z Úřadu práce.Mrkněte tam,určitě o tom píšou.
Mě samotnou trošku dopis z ÚP vylekal,už jsem přemýšlela,co jsem kam zapomněla poslat,před MD jsem totiž pracovala u zaměstnavatele s malým počtem zaměstnanců a vše kolem mateřské a rodičáku jsem si musela vyběhat sama.
Ahoj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky a ještě bych se chtěla zeptat kdy Vám to vyrozuměn o zvýšení přišlo? díky Lucka
- Citovat
- Upravit
a ještě mě napadlo, to že to zvýšili, to neznamená, že mi vezmou sociální přídavek, že ne…Lucka
- Citovat
- Upravit
Lucko,
nechci te zklamat, ale ten socialni prispevek asi snizi, zrovna si stezovala jedna moje kamaradka, ze je krasne, ze zvysili rodicovsky prispevek, ale ze ji to zkrouhli zrovna na jinych davkach, takze si vlastne nepolepsila …:-( … ale neni to jistota, mne se to netyka, tak ani nepatram … ja si jako pracujici tu tisicovku navic vychutnam!!! … alespon jednou…
Sulanek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
mohla by mi nektera z vas napsat, kde si o ten rodicovsky prispevek mam zazadat a jak dlouho po porodu. A penize chodi na ucet? Dik moc za odpoved. Lucie
- Citovat
- Upravit