Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Brno taky čekám na první dávku. Mělo by to přijít tento měsíc i když je to za část měsíce.
Tak to prostě asi musíme vydržet ještě 😅 je fajt ze výplata dávky může přijít kdykoliv v měsíci takže i na konci bohužel no.. Nevadí jen mě zajímalo jestli v tom nejsem sama náhodou 😁
Já ze Zlína nastupovala jsem 20.1 a taky nic nemám a to já ještě čekám na část rodičáku co jsem měla do toho 20 to mi taky nedošlo prý se to nějak dopočítává či co
@Anonymní píše:
Tak to prostě asi musíme vydržet ještě 😅 je fajt ze výplata dávky může přijít kdykoliv v měsíci takže i na konci bohužel no.. Nevadí jen mě zajímalo jestli v tom nejsem sama náhodou 😁
Snad jo. Já sem takto čekala u druhyho, bylo to ještě mezi Vánoci tak sem si říkala, že jim nechám víc času a pak jsem zjistila že jim chyběla část od zaměstnavatele, ten zase tvrdil že to posílal. No pak mě dosly 3 matersky zároveň az se to vyřešilo.
@JancaS84 tak to já si nechala od socialky poslat rovnou i potvrzení pac sem potřebovala i potvrzení o ukončení nemocenské a kdyby to neměli vše vyřízené tak by mi to asi ani nepotvrdili si myslím.. Já někde četla že toho máj celkově teď moc no i skrz covid právě tak nevím je to jedna z možností..
Jednou to poslat musí každopádně tak snad co nejdřív 😅
@Anonymní píše:
@JancaS84 tak to já si nechala od socialky poslat rovnou i potvrzení pac sem potřebovala i potvrzení o ukončení nemocenské a kdyby to neměli vše vyřízené tak by mi to asi ani nepotvrdili si myslím.. Já někde četla že toho máj celkově teď moc no i skrz covid právě tak nevím je to jedna z možností..
Jednou to poslat musí každopádně tak snad co nejdřív 😅
Jj taky mám potvrzeno, že by mělo být vše ok. Tak snad dojde co nejdřív.
Ahoj holky z Prahy, už vám přišla? Mně stále nic (jedná se o první mateřskou, nastoupila jsem 13.1.). Děkuju ![]()
Zdravím chci se jen zeptat jestli vám už došla mateřská za leden? (Praha)
Jsem na mateřské od 19.1. Tak jestli není možné že za ten kousek měsíce mi to dojde až třeba další měsíc společně s únorem? Jinak už to na sociálce mají vyřízené mám i potvrzení vím že jinak máj 30 dnů na vyřízení žádosti.