mateřská móda

3.2.05 12:56

mateřská móda

Našla jsem docela nové, ale moc hezké stránky s oblečením pro těhulky. Jsou to www.mamina.cz. Prodávají módu od Velebila, ale dokonce levněji než on, tak nevím, jak to dělají. V těhu už jsem to nestihla, ale teď od nich mám kalhotky co jsou stahující a formující a jsou vážně moc fajn. Dozvěděla jsem se o tomhle obchodě z místečka, kde sponzorují soutěže, moc se mi líbí. Paní co má ten obchod byla moc milá a ochotná, tak myslím, že si zaslouží, když to sem napíšu, ale jestli to vadí, tak to klidně administrátor může smáznout. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
202
3.2.05 16:19

Díky za typ. Včera jsem právě brouzdala kde se dalo a nic moc mě nenadchlo. Tak jdu hned omrknout tyto stránky.

Měj se
Komka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.2.05 16:37

holky taky přidám typ na obchůdek s věcičkama pro maminky www.tveret.cz moc hezké jukněte Dáda 5 tt

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.2.05 19:29

Oblečení od Tveretu

Ahoj, asi tak před 14 dněma jsem nakupovala v prodejně Tveret v dětské pasáži blízko Novoměstské radnice. Musím říct, že oblečení tak mají hezké a paní byla moc příjemná, ale ty ceny..Za 4 kusy jsem nechala 5 500 Kč,ale je fakt, že jsem oblečená a to oblečení mohu nosit i po porodu :) Ještě jsem chtěla kouknout na Velebila, ale jsem doma na neschopence a tak se jen tak nikam nedostanu :( Ale i tak to stojí za to se tam juknout, opravdu jsem si vybrala dobře :wink: Hodně štěstí Petra a mimí 17tt

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky