Mateřské centrum - Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
31.1.11 17:16

Obnovuji toto téma.
Hledám nějaké mateřské centrum,přeškoličku na Praze 4-nejlépe okolí Pankráce,Vyšehradu,Podolí.

Já našla rodinné centrum v Podolí,ale tam jedou podle Montessori,a nevím,jestli je to to správný krok,pak s přestupem na normální školku :nevim:
 http://elaaga.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
31.1.11 19:41

Bydlíme kousek za Budějovickou, směrem dolů na Podolí a chodíme do RC Babočka na Chodově (v KC Zahrada) a jsme moc spokojení. Kurzy jsou dobře vedené a mají tam vstřícný přístup např. při omluvách zameškaných hodin. Navíc i zajímavé semináře a víkendové „bojovky“ pro děti. Paráda. :-)
 www.rcbabocka.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
1.2.11 14:44

Nedávno jsem objevila tohle mateřské centrum Na Strži:

http://www.dsc-jezecek.cz/…ek/index.php?…

Chodíme tam s dětma cvičit, ale mají tam myslím 2× týdně i mini školku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
6.2.11 01:44
befana píše:
Obnovuji toto téma.
Hledám nějaké mateřské centrum,přeškoličku na Praze 4-nejlépe okolí Pankráce,Vyšehradu,Podolí.Já našla rodinné centrum v Podolí,ale tam jedou podle Montessori,a nevím,jestli je to to správný krok,pak s přestupem na normální školku :nevim:
http://elaaga.cz/

My s dcerou (20 měsíců) chodíme právě do těch Čtyř medvědů - do montessori pracovny, ale i na různé kroužky nebo semináře, které s montessori nesouvisejí. (Nenapadlo mě ale, že by montessori mohlo nějak negativně ovlivnit nástup do normální školky. Proč myslíš? Tu jejich miniškolku ale znám jen od vidění.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
19.10.11 14:11

Ahoj holky

bydlíme v modranech a moc ráda bych byla za informace za nejake detske centra :-) moc to tu nezname, pristehovali jsme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.10.11 14:17

Petulle, to hrozně záleží na tom, co hledáš a kde přesně… my bydlíme v Modřanech, Na beránku, a nejvíc chodíme sem:
www.sasva.cz - chodíme tam cvičit a občas jen tak, na kafe a pohrát si, když je dětský klubík
www.krouzkynavltave.cz - kroužky, kavárny, restaurace, hřiště, …
pokud nějaký kroužek, tak se něco dá najít i tady www.kc12.cz
http://www.mcbalonek.cz/ - taky leccos, příští týden se chystáme na dýňování :)
http://www.kuratko.mistecko.cz/ - sem se pořád chystám, ale ještě jsem to nezvládla…

Je toho spousta, tohle jsou odkazy jen na místa, která znám, a na která jsem si jen tak bez přemýšlení vzpomněla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
19.10.11 14:18

Ahoj Petullle,
já bydlím taky v Modřanech, dost často chodíme do klubovny v Belárii - www.sasva.cz.
Kde přesně bydlíš?
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
19.10.11 14:19

na madrove ulici pod kauflandem :-)

anecak píše:
Ahoj Petullle,
já bydlím taky v Modřanech, dost často chodíme do klubovny v Belárii - www.sasva.cz.
Kde přesně bydlíš?
K.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
19.10.11 14:21

to není tak daleko, my bydlíme dole u vody, taky tady nejsme ještě tak dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
19.10.11 14:23

koukala jsem na tu sasvu a pro male deti tam toho moc neni :nevim: nam sice je 16 mesicu ale korigovane 13 :think:

anecak píše:
to není tak daleko, my bydlíme dole u vody, taky tady nejsme ještě tak dlouho
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.10.11 14:30
petullle píše:
koukala jsem na tu sasvu a pro male deti tam toho moc neni :nevim: nam sice je 16 mesicu ale korigovane 13 :think:
anecak píše:

My jsme do sasvy chodili na cvičenií rodičů s miminky, ale nevím, jestli to tam teď je. Jinak hodně toho je od 18 měsíců, tak uvidíš, třeba od nového pololetí.. prostě asi nejlepší je zajít se tam podívat na nějaký ten klub, a trochu to okouknout, poptat se, …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
19.10.11 14:32
petullle píše:
anecak píše:

pro takhle malé děti je tu cvičení, malé je 23 měsíců, chodíme tam cvičit, to cvičení je od roka do 3 let, anebo tam chodit jenom tak na pokec, když je klubík pro děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
19.10.11 14:32

ahoj nenašla jsem cenu na stránkách sasva kolik se tam platí v tom klubu a jak funguje? díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
19.10.11 14:37

abych pravdu řekla, tak nevím, kolik se za ten klubík platí, my tam chodíme na cvičení a pak tam zůstaneme, takže pak je klubík v ceně cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
19.10.11 14:42

a jak to cviceni probiha? a kdy to je?a kolik to stoji?

anecak píše:
petullle píše:
anecak píše:
pro takhle malé děti je tu cvičení, malé je 23 měsíců, chodíme tam cvičit, to cvičení je od roka do 3 let, anebo tam chodit jenom tak na pokec, když je klubík pro děti
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí