Matka chce dceru do péče

Anonymní
17.12.15 14:14

Matka chce dceru do péče

Ahoj, potřebovala bych poradit.

Rožešla jsem se s přítele kvůli tomu, že mě mlátil. Několiikrát jsem na něj zavoalal policii.No odstěhovala jsem se ke kamarádovy (k ex) jenže on má byt, ve kteých bydlí další dva lidi a vlastně ten byt vypadá jako kdyby tady nikdo sto let neuklízel a maminka se to dozvěděla a snaží se dceru dostat do péče. Já se o malou starám tak jak bych měla a ona si vymýšlí a vlastně to celý obrácí. Prvidelně hlasí na sociálku co se mezi námi stalo a jak jsem neschopná. Mám nějakou šanci i přes tyhle pomluvy a bytem kde bydlí hodnně lidí mít dceru nadále?
Je to věčně dokola a já nevím na co se mám obrátit. Byla jsem na sociálce a snažila jsem se to nějak vysvětli a oni mi na to řekli, že to je můj problém. :cert:
Prosím poraďte

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
17.12.15 14:16
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit.Rožešla jsem se s přítele kvůli tomu, že mě mlátil. Několiikrát jsem na něj zavoalal policii.No odstěhovala jsem se ke kamarádovy (k ex) jenže on má byt, ve kteých bydlí další dva lidi a vlastně ten byt vypadá jako kdyby tady nikdo sto let neuklízel a maminka se to dozvěděla a snaží se dceru dostat do péče. Já se o malou starám tak jak bych měla a ona si vymýšlí a vlastně to celý obrácí. Prvidelně hlasí na sociálku co se mezi námi stalo a jak jsem neschopná. Mám nějakou šanci i přes tyhle pomluvy a bytem kde bydlí hodnně lidí mít dceru nadále?
Je to věčně dokola a já nevím na co se mám obrátit. Byla jsem na sociálce a snažila jsem se to nějak vysvětli a oni mi na to řekli, že to je můj problém. :cert:
Prosím poraďte

pokud se o ni jsi schopná postarat, tak šanci samože máš.. ale zkus tedy zlepšit to bydlení, však je to pro Tvé dítě, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
17.12.15 14:17

Čí maminka - tvoje??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
17.12.15 14:17

Odstěhovat se do jiného města než matka, aby tě neměla pod dohledem..a místo squotu zkusit bydlet v azyláku pro matky s dětma..

• Citovat
  • Upravit
6806
17.12.15 14:18

No, představa dítěte v nějakém doupěti mi celkem vadí… Ty i dítko u babičky bydlet nemůžete? Co si tak sehnat jiné bydlení? Pokud nemáš peníze…co kdyby babička hlídala a Ty šla do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco2
17.12.15 14:19

Tak je otazkou, jestli socialka vyhodnoti byt-pruchodak a bordel, jako vhodne prostredi pro dite.

• Citovat
  • Upravit
3767
17.12.15 14:22

To prostředí mi připadá pro dítě naprosto nevhodné. Když matka o vnučku tak stojí, tak proč se k ní nemůžete nastěhovat obě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
17.12.15 14:24

No nevím ale já bych u matky co si o mě myslí že jsem neschopna a chce mi vzít vlastní dítě nebydlela ani náhodou..to raději fakt azylák, případně raději když už zkusit najít jinou maminku s dítětem a pronajmout si byt společně at se dělíte o náklady..s pubošema co si nejsou schopni uklidit bych fakt nebydlela..chudák dítě..

• Citovat
  • Upravit
7009
17.12.15 14:25

Pustila bych se do uklizeni… Dite by melo mit svou postel, sve hracky, melo by se koupat v ciste vane atd. Takze bych byt uvedla do pouzitelneho stavu. Mozna prave proto te tam ex vzal, ze te ubytuje v nouzi a doufa, ze zenska ruka uvede byt do standardniho stavu.
Pokud je jinak byt funkcni, tece tam voda, je tam fukcni zachod, kuchyne, v lednici jidlo, tak by to snad nemel byt problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
17.12.15 14:26
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit.Rožešla jsem se s přítele kvůli tomu, že mě mlátil. Několiikrát jsem na něj zavoalal policii.No odstěhovala jsem se ke kamarádovy (k ex) jenže on má byt, ve kteých bydlí další dva lidi a vlastně ten byt vypadá jako kdyby tady nikdo sto let neuklízel a maminka se to dozvěděla a snaží se dceru dostat do péče. Já se o malou starám tak jak bych měla a ona si vymýšlí a vlastně to celý obrácí. Prvidelně hlasí na sociálku co se mezi námi stalo a jak jsem neschopná. Mám nějakou šanci i přes tyhle pomluvy a bytem kde bydlí hodnně lidí mít dceru nadále?
Prosím poraďte
¨jinak šance je, ale pokud přijdou podněty musí je sociálka vyhodnotit, tzn bude tě sledovat, napíše zprávu dětskému dr, jestli chodíš jestli nevypadá dítě zanedbaně a případně navštítí i byt kde bydlíš a pokud uvidí hnojiště, tak to vyhodnotí opravdu špatně.. :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.15 14:29

Což já uklízím docela často a ke konci roku se odstěhuje jeden kluk odsud takže tady bude už jen jeden.3píná se dá uklidit v tom není problém. Budem mít pro sebe dva pokoje asi jako když jsme bydleli sami.Moje maminka se o svoje děti nikdy nestarala jde jí jenom o pěstounské dávky jenže ona dokáže tak dobře manipulovat s lidma že tohle je nenapadne.

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco2
17.12.15 14:32
@Anonymní píše:
Což já uklízím docela často a ke konci roku se odstěhuje jeden kluk odsud takže tady bude už jen jeden.3píná se dá uklidit v tom není problém. Budem mít pro sebe dva pokoje asi jako když jsme bydleli sami.Moje maminka se o svoje děti nikdy nestarala jde jí jenom o pěstounské dávky jenže ona dokáže tak dobře manipulovat s lidma že tohle je nenapadne.

Tak proc jsi tu spinu dosud neuklidila? Tobe to nevadi? Jde prece predevsim o tve dite, ktere v tom musi zit.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
17.12.15 14:37
@Chocoloco2 píše:
Tak proc jsi tu spinu dosud neuklidila? Tobe to nevadi? Jde prece predevsim o tve dite, ktere v tom musi zit.

tak ona píše že byt vypada jako by se sto let neuklízel..třeba je tím myšleno že je to hnusná stará špelunka..víte jak ty staré byty prostě od pohledu vypadají špinavě i když jsou čisté..staré obložení, stěny žluté třeba od nějakého starého vytopení, parkety, stara vana a záchod, starý typ kuchyně takový ten policový želený..nevím třeba myslí tohle.. :nevim: pokud uklízí tak je to jedno jak vypadá byt že to není moderna..jak je tam teplo, teče teplá voda, máte soukromí i ve dvou pokojích, tak to bude sociálce stačít

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.15 14:37

@Chocoloco2 Bydlím tu teprv tři dny a spoustu věcí tu nemají jako např. koště mop a kýbl…Navíc jsem momentálně nemocná…

• Citovat
  • Upravit
11117
17.12.15 14:42

No, pokud tam neni cim vytrit nebo zamest, tak to asi nejen vypada, ze se tam 100 let neuklizelo, ale ono se tam vazne 100 let neuklizelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová