Matka podrazačka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80472
1.8.19 07:51

Jak někdo napíše, že mu jde o princip, tak je jasné, že jde v první řadě o prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
1.8.19 10:38

No nevim zrejme to nechapes ale dik za nazor ja bych se o ni postarala i kdyby nic nemela muze si delat s majetkem co chce ale trocha spravedlnosti by snad mohla zvlast kdyz ji to same provedla jeji matka a ona bylana praskach o to tady jde prece se toto nebude opakovat dalsi generace hlavne bych ti prala takovyho brachu myslim ze bys rychle zmenila nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
1.8.19 10:43

Vsak se o ni muzes postarat, ted, kdyz uz vsechno rozdala, tak nic nema a tobe v tom nic nebrani a koncene to bude taky uplne nezistne. Opravdu vykutalena rodinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
2.8.19 11:13

Zatim se jeste o sebe postara vi buh jak dlouho a vubec oni maji barak a ja jsem v podnajmu sem by se nevesla ani by nechtela nevim proc se vsichni navazeji do me rikam klidne vam bratra pujcim vim o cem mluvim od malicka sobec vzdycky proti me rodine nikomu nic spatneho nedelam oni jsou jak smyslu zbaveni tak se do me nenavazejte potrebovala jsem radu a ne nejaky rypani dekuji hlavne ze byste si to nechali vsichni libit docela bych to chtela videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
2.8.19 12:18

@štáva tak ja, nez abych se hadala s rodinou a pretahovala o majetek, tak bych se asi stahla. Ale povazovala bych to za krivdu, ne ze ne. Jen proste nejsem ten typ, ktery by se do krve hadal o majetek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
2.8.19 12:52

@štáva Nech se dobre vyplatit ze sveho podilu a zij si svuj zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
2.8.19 18:36

To bych rada jelikoz jsem dnes zjistila odhad domu ne tedy od nich to bych byla blazen jim to nechat oni na vyplaceni asi nemaji bracha si pujcku asi nevezme i kdyz by se mu to ve finale vratilo a matka po te uz nemuzu chtit preci ji nebudu obirat o duchod i kdyz vim ze kdyby doslo k vyrovnani urcite mu jeste prida tak uvidime jestli se neco pohne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
12.8.19 16:52

Tak jsem dnes byla na svem pozemku sklidit zeleninu pujcila jsem si klic od brany kdyz ji meli zamcenou vjeli jsme dovnitr a v tom vylitla matka a ze jsem drza zesi klidne otevru no koment jecela na me skoda zeneni bratr doma ze by nas prej vyhodil nakonec ze pry mi tu tretinu sebere ptam se z jakeho duvodu pry na ni stekam a ze ta pulka byla jeji a dala mu to z vlastni vule ja se s ni nehadam jenom proc no ze se zmenila situace od te doby co jsem se podruhe vdala ze sime pry manzel vzal kvuli penezum aneustale ta jeji pisnicka ze se o to staraji hlavne ze si do darovaci smlouvy nedala sama jako vecne bremeno coz mu pekne prihrala no nevim mam opet advokatku co s nima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
12.8.19 17:59

@štáva že ti to stojí za to :roll: však tu tvoji třetinu ti nikdo neveme, bych se rozhádala kvůli baráku a pozemku s rodinou :zed: Však bratr se stará o mamku, tak co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.19 18:07
@mojara píše:
@štáva že ti to stojí za to :roll: však tu tvoji třetinu ti nikdo neveme, bych se rozhádala kvůli baráku a pozemku s rodinou :zed: Však bratr se stará o mamku, tak co

Hele ja to zas na jednu stranu chápu, tchyni umrela mama uz brzo, nedavno i tata, jedina ona v doma rodiču nezila, jeji dve sestry ano a kdyz tata umřel a resilo se dedictvi bylo to maso.. Tchyni znemoznovali vstup na pozemek a delali ji jen problémy.. Do ty doby spolu normálně komunikovali, jak slo o dědictví, staly se z nich sane.. A to ona po nich vubec nic nechtěla.. Proste tam jen mela svuj podil..
No nakonec jim to za par korun prodala, od ty doby s nima nemluvila, respektive ony s ni, a ma svatej klid.
Ale to si pis, ze jsme to taky probirali co se a tim da delat, aby ji úplně neoskubaly.

• Citovat
  • Upravit
982
12.8.19 18:34
@Anonymní píše:
Hele ja to zas na jednu stranu chápu, tchyni umrela mama uz brzo, nedavno i tata, jedina ona v doma rodiču nezila, jeji dve sestry ano a kdyz tata umřel a resilo se dedictvi bylo to maso.. Tchyni znemoznovali vstup na pozemek a delali ji jen problémy.. Do ty doby spolu normálně komunikovali, jak slo o dědictví, staly se z nich sane.. A to ona po nich vubec nic nechtěla.. Proste tam jen mela svuj podil..
No nakonec jim to za par korun prodala, od ty doby s nima nemluvila, respektive ony s ni, a ma svatej klid.
Ale to si pis, ze jsme to taky probirali co se a tim da delat, aby ji úplně neoskubaly.

A to je právě to, když umrel táta.. U nás se majetek předává už za života rodičů a funguje to tak nekolik generací (taťka teda zemřel poměrně mladý, ale i tak jsme věděli, že chce všechno dát bratrovi a nikoho ze sourozenců nenapadlo proti tomu v dedickem řízení jít, prostě jsme jeho vůli ctili). Byli jsme vychovaní v tom, že majetek co zbudovali rodiče je jejich a můžou si s ním dělat co chtějí, manžel to má stejně, majetek dělili loni, jeho sestra dostala byt, který má asi 2× větší hodnotu, než pozemek co dostal on, poděkoval a ani by ho nenapadlo (mně už vůbec) si stěžovat, všichni máme mezi sebou pěkné vztahy, fakt mi nestojí se rozhádat kvůli majetku a to v nasem případě nemluvím o malých částkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
14.8.19 09:59

Po rozvodu jsem odesla s prazdnou po 30letevc taky se cely barak predelaval i za moje penize smlouva nebyla bejvalej pak dostal docela slusnej majetek a ja ostrohala takze nevim proc by me porad nekdo ocuraval na tom nasem baraku jsem taky pomahala taky chci mit na stari nejakou jistotu a mit kde bydlet a ne se tahat po pronajmech ja to s nima chci srovnat ale oni nemaji zajem proste me nechteji vyplatit a nebo nejakou smesnou castku bracha se o matku nestara neni porad doma a ona je zatim sobestacna nejhorsi ze si ani neudelala poradnou smlouvu o tom doziti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
29.8.19 16:08

Tak po porade s advokatkou spradame plan proti vlastni rodine tak uvidime jak to dopadne nevzdam se zivot me naucil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
30.1.21 12:46

Tak jsem tu po dlouhe dobe konecne se snad ledy pohnuli a bratr mi vyplati alspon tu ctvrtinu jeste penize nemam, ale doufam, ze uz budu mit a konercne si budu moci koupit byt. A povedeny bratricek i s matkou si muzou uzivat, doufam, ze jim nezbude malo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
16.2.21 16:29

Jeste neni vyhrano bratr dela neustale nejake problemy matka dela mrtveho brouka tak nevim jak se to jeste dlouho potahne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová