Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je snad desátá diskuze. Jednak se to nedá číst, existují i tečky za větou, čárky atd. A v každé diskuzi vám bylo řečeno, že to máte řešit právní cestou. Co tady kdo jiného vymyslí.
No, běžně takové poznámky míč nemusím, ale v tomto případě by mě fakt zajímal pohled druhé strany.
KOlik ti je, že píšeš hůř než žák prvního stupně ZŠ? Nedá se to číst. A tak mne napadá - a co my s tím? @štáva
No tak právník vám jistě poradil. Můžete maximálně požadovat nájem za vaši část, případně si část domu vyhradit pro své užívání či se s bratrem dohodnout, ze mu svou část prenechate za adekvatni peníz. Tot vše. Co ještě chcete vědět?
Nedá se to číst…to je nějaká historicky cenná pilka nebo jak? ![]()
@vokishka píše:Že už to tu bylo?
To je snad desátá diskuze. Jednak se to nedá číst, existují i tečky za větou, čárky atd. A v každé diskuzi vám bylo řečeno, že to máte řešit právní cestou. Co tady kdo jiného vymyslí.
@Malaga píše: Že už to tu bylo?
Jo, a ne jedna. Je to pořád dokola totéž.
Žádnou tvoji polovinu neužívají. Byla to matky polovina a ta s ní naložila, jak uznala za vhodné, žádný nárok za jejího života na ní nemáš.
Upřímně, mně přijde nechutný dělit si majetek po otci, když matka žije. Máma žije, tudíž je dům její a basta fidli. Až po její smrti bych dělila nějaký majetek s bratrem napůl. Tohle mi přijde jako hyenismus..
Ty jsi povedena dceruska
hlavne abys po mame neco zdedila
to je prece to nejdulezitejsi. Mozna, ze kdybys takhle nepremyslela a travila cas s rodinou, bylo by Ti lip ![]()
Upřímně mi nepřijde normální jedno dítě de fakto vyšachovat, pokud tedy k tomu není vážný důvod. Zakladatelku chápu, že se jí to nelíbí. Na druhou stranu neznám důvody, které k tomu vedly.
Blaze tomu, kdo nic nemá, není se oč hádat.. ![]()