Na jaké dávky má nárok matka samoživitelka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
29.12.11 18:28

Promin, ale co je to za cloveka??? Prece nemuze zit dvoji zivot vecne!!!
A byt svagrovou, tak ho zapisu a kopnu do pr.ele hodne rychle, to tak chce zit cely zivot???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.12.11 18:31

A mi osobne prijde lehci diteti vysvetlit, ze otec s nami nezije a nikdy zit nebude nez to, ze se otec sem tam vraci ke sve „prave“ rodine a my jsme „tajna“ rodina… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
29.12.11 18:31

To já nevím, já s tím taky nesouhlasím, ale řešila jsem tady něco jiného. Já osobně nechápu ani jeho manželku,že se jí to nezdá divné :nevim: Mně manžel nechodit domů a tak, řešila bych to…

Barca12345 píše:
A byt svagrovou, tak ho zapisu a kopnu do pr.ele hodne rychle, to tak chce zit cely zivot???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.12.11 18:34
nulu86 píše:
To já nevím, já s tím taky nesouhlasím, ale řešila jsem tady něco jiného. Já osobně nechápu ani jeho manželku,že se jí to nezdá divné :nevim: Mně manžel nechodit domů a tak, řešila bych to…
Barca12345 píše:

Vim ze resis vlastne neco jineho, ale at chceme nebo ne, tak se dikuze vyviji, nechci rypat nebo tak, ani se nejedna o tebe, jen mi osobne to neleze do hlavy, tak to neber zle!!!
Kdyz uz nekdo neco takoveho pise, tak holt reaguju… :oops:
Nehlede na to, ze i to bych svagrovce poradila!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
29.12.11 18:38

Jasně, tomu rozumím. Už na začátku jí všichni říkali ať neblbne, a hlavně ať neotěhotní, a že by ve svém věku už měla hledat někoho pro život. No po cca 2 - 3 letech co to sním táhne jí to znova budu říkat těžko. Navíc už se stalo.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101743
29.12.11 18:39
nulu86 píše:
To já nevím, já s tím taky nesouhlasím, ale řešila jsem tady něco jiného. Já osobně nechápu ani jeho manželku,že se jí to nezdá divné :nevim: Mně manžel nechodit domů a tak, řešila bych to…

No a uvážila si možnost, že to vlastně manželce vyhovuje? Nemusí řešit rozvod, výživné, je o ní a děti materiálně postaráno a nikdo ji nekecá do výchovy a do života? Pokud se s ním tvoje švagrová vídá pravidelně, tak je hodně nepravděpodobné, že by manželka nic netušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
29.12.11 18:40

To mě nenapadlo, ale v tom případě nechápu že si dává tak záležet aby je někde neviděla … má snadf jediný štěstí, že bydlej na opačnym konci Prahy :lol:

j.a.n.i1 píše:
nulu86 píše:
To já nevím, já s tím taky nesouhlasím, ale řešila jsem tady něco jiného. Já osobně nechápu ani jeho manželku,že se jí to nezdá divné :nevim: Mně manžel nechodit domů a tak, řešila bych to…
No a uvážila si možnost, že to vlastně manželce vyhovuje? Nemusí řešit rozvod, výživné, je o ní a děti materiálně postaráno a nikdo ji nekecá do výchovy a do života? Pokud se s ním tvoje švagrová vídá pravidelně, tak je hodně nepravděpodobné, že by manželka nic netušila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
29.12.11 18:48

No, co se týká toho „trojúhleníku“… Třeba to manželka tuší. Některým to prostě nevadí, třeba nemají tak suprový manželství. Já teda taky už poznala ženský, kterým stačilo zaopatření a byly svým způsobem spokojený a i když bylo veřejným tajemstvím, že manžel má milenku, tak to přehlížely a neřešily. Ono je otázka, jak to v té rodině vypadá, nestavím se na stranu ani jednoho a ani jednoho nechci obhajovat, ale nikdo tam nevidí a tak bych možná ani neoduzovala tak toho ženáče. Jestli to švagrové vyhovuje nebo nevyhovuje je taky její věc. Ono kdo to nezažil, tak to asi prostě nepochopí. Když se člověk zamiluje, asi nechce nic vidět ani slyšet, jen to, co sám chce. A co se týče vídání s dítětem. Myslím, že když už má milenku takovým způsobem, jakým se s ní vídá, tak nebude ani problém se vídat s dítětem, aby se to manželka nedozvěděla. Dřív nebo později to stejně vyplyne na povrch a je jen na každým, jak se s tím vyrovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.12.11 20:26

Co si budeme nalhavat, ono nevera v dnesni dobe neni nic zvlastniho… mam jedny zname. Manzel je ve velmi vysokem postaveni, ani nebudu psat kde, manzelka je v domacnosti s dvemi syny. On ji doma rekl, ze vsichni takto vysoce postaveni maji milenky, ze je to standart, ona na to, ze kazda podvadena zena ma milence, ze na kazdou akci navazuje reakce… No a ziji si myslim vcelku spokojene, na prvni pohled neni nic videt a o dane situaci bych nevedela nebyt toho, ze je ona moje kamaradka!!!
Jasne rekla, ze neodejde, ze by z nej nic nedostala, maji sice dum, ale on to zase schvalne zastavil hypotekou, jinak co ma a uziva cpe do s.r.o. spolecnosti a on od ni neodejde, protoze si to jen tak nedovoli aby tak vypadal na verejnosti…
Tak me napada, ze tva svagrova nemusi byt ani casti trojuhelniku ale CTVERCE… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.12.11 20:27

Tam se ovsem neresi tehotenstvi… v situaci, kdy tam zacne figurovat dite to musi byt na palici, jak uz jsem psala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
29.12.11 20:42

Tak jsem si přečetla pár příspěvků. Hodně z vás tu radí určitě nechat zapsat do RL a pak po otci šlapat, tahat z něj peníze… Nevím kolik z vás je tu opravdových samoživitelek (ne těch na oko :roll: ) Jsem v uzavřené diskuzi samoživitelek a vím, co „otcové“ dokážou a jak umí znepříjemnit život nejen matce, ale i dítěti.A o alíky se stejně věčně dohadují a chlap šetří jak může na vlastím dítku. Musím říct, že pár tisíc z alimentů by mi ROZHODNĚ nestálo za to, tahat se o dítě ve dveřích, když nechce k otci jít, ale musí z rozhodnutí soudu.Naschvály a podobné lahůdky… Stejně tak, jako si někdo umí zařídit, že ho stát velice slušně živí, tak si podobní dárečci „otcové“ dokážou zařídit, aby částka alimentů byla vyloženě směšná a ještě se domáhat svých práv. To, že bude platit, plnit povinnosti a přio bude zbaven otcovských práv je asi hoodně ojedinělé, pokud vůbec možné. Záleží na hlavních aktérech, pokud bude chlap na úrovni, nenechá se zapsat do RL (dítě si může snadno osvojit nový partner) a přitom stejně bude platit (tak to mám já). Pokud to bude ničema, může se mstít a stejně nedat korunu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101743
29.12.11 21:02
Jeva píše:
Záleží na hlavních aktérech, pokud bude chlap na úrovni, nenechá se zapsat do RL (dítě si může snadno osvojit nový partner) a přitom stejně bude platit (tak to mám já). Pokud to bude ničema, může se mstít a stejně nedat korunu

Promiň, ale tohle zase přijde :poblion: mě. Nezapsat otce do rodného listu a brát si od něj peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
29.12.11 21:10

Já je nechtěla, dala jsem mu to i písemně. On ví, že v RL neni, peníze chce malé dávat i tak, vídat jí nechce. Je to jeho rozhodnutí. Dávám jí vše stranou na zvláštní účet. Co je na tom :poblion: Rozhodně to není podvod, jako vydávat se za něco, co nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
29.12.11 21:23

A ještě k tomu dvojímu životu - odnese to zase jen to dítě. Co to je, otec tajně docházející za dítětem..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
29.12.11 21:28
Jeva píše:
A ještě k tomu dvojímu životu - odnese to zase jen to dítě. Co to je, otec tajně docházející za dítětem..?

Tak to dítě snad nemusí pocítit, že je to „tajně“. Docházel by za ním jako každý jiný táta,kde spolu rodiče nežijí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat