Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím a přeji hezký víkend. ![]()
Mám dotaz. Jakou matraci používáte do hacky, aby se s mimčem neprověšovala a byla pevnější? Já mám pohankovou a není to nic moc, zkroutí se to do ruličky a je to na pendrek. Představuju si něco pevného, tvrdšího. Nemáte někdo zkušenost, prosím?
Díky.
@Ice79 Ja myslela, ze hacka je prave na to, aby v ni miminko spalo v klubicku tak, jako bylo zvykle u matky v brise nebo v satku. A v zivote jsem nevidela nikoho davat do ni matraci?
Pokud chces neco pevneho, dej dite spat do postylky ne?
Edit:ale jak tak koukam na diskuze, tak zrejme opravdu nejake matrace do hacky existuji, tak to se omlouvam za zcestnou radu ![]()
@unuděná píše:
@Ice79 Ja myslela, ze hacka je prave na to, aby v ni miminko spalo v klubicku tak, jako bylo zvykle u matky v brise nebo v satku. A v zivote jsem nevidela nikoho davat do ni matraci?Pokud chces neco pevneho, dej dite spat do postylky ne?Edit:ale jak tak koukam na diskuze, tak zrejme opravdu nejake matrace do hacky existuji, tak to se omlouvam za zcestnou radu
No, úplně malým miminkám se to asi líbí bez matračky, ale můj už má 9měs. Miluje houpání. Postýlka u nás nehrozí.