Matrace do hacky

2659
15.10.16 11:17

matrace do hacky

Zdravím a přeji hezký víkend. :)
Mám dotaz. Jakou matraci používáte do hacky, aby se s mimčem neprověšovala a byla pevnější? Já mám pohankovou a není to nic moc, zkroutí se to do ruličky a je to na pendrek. Představuju si něco pevného, tvrdšího. Nemáte někdo zkušenost, prosím?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
15.10.16 13:03

@Ice79 Ja myslela, ze hacka je prave na to, aby v ni miminko spalo v klubicku tak, jako bylo zvykle u matky v brise nebo v satku. A v zivote jsem nevidela nikoho davat do ni matraci? :nevim: Pokud chces neco pevneho, dej dite spat do postylky ne?

Edit:ale jak tak koukam na diskuze, tak zrejme opravdu nejake matrace do hacky existuji, tak to se omlouvam za zcestnou radu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
15.10.16 13:27
@unuděná píše:
@Ice79 Ja myslela, ze hacka je prave na to, aby v ni miminko spalo v klubicku tak, jako bylo zvykle u matky v brise nebo v satku. A v zivote jsem nevidela nikoho davat do ni matraci? :nevim: Pokud chces neco pevneho, dej dite spat do postylky ne?Edit:ale jak tak koukam na diskuze, tak zrejme opravdu nejake matrace do hacky existuji, tak to se omlouvam za zcestnou radu :mrgreen:

No, úplně malým miminkám se to asi líbí bez matračky, ale můj už má 9měs. Miluje houpání. Postýlka u nás nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí