9měsíční nechce spát v postýlce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
52
14.10.16 10:47

9měsíční nechce spát v postýlce

Holky, potřebuju poradit. Dcera nikdy neměla problém s tím spát v postýlce, ale od pondělí kdy jsme snížili postylku úplně dolů tak je problém. Dcera usně buď u kojení, nebo vždy hned těsně po kojení jsem jí položila do postýlky a usla sama. Ale teď vždycky když vidím že už spí, chci jí klasicky přenést, a ještě než jí stacim položit už pláče a je vzhůru, jako kdyby vycitila, že jde do postýlky. Pak chci odejít, ale v okamžiku už stojí na nohách drží se sprusli a place. Uz nevim co dělat, na třetí pokus už spí. ale děje se to tak i v noci. vždy když si jí vezmu do postele ještě ani nezačnou kojit už spí…díky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30922
14.10.16 10:56
@misssiska píše:
Holky, potřebuju poradit. Dcera nikdy neměla problém s tím spát v postýlce, ale od pondělí kdy jsme snížili postylku úplně dolů tak je problém. Dcera usně buď u kojení, nebo vždy hned těsně po kojení jsem jí položila do postýlky a usla sama. Ale teď vždycky když vidím že už spí, chci jí klasicky přenést, a ještě než jí stacim položit už pláče a je vzhůru, jako kdyby vycitila, že jde do postýlky. Pak chci odejít, ale v okamžiku už stojí na nohách drží se sprusli a place. Uz nevim co dělat, na třetí pokus už spí. ale děje se to tak i v noci. vždy když si jí vezmu do postele ještě ani nezačnou kojit už spí…díky za rady :kytka:

Holt trpelivost, pokud spi na treti pokus, tak je jeste dobre. Zvykne si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
14.10.16 11:56

Tak ji dejte zase o něco nahoru? Třeba to je tím.

• Citovat
  • Upravit
14.10.16 12:41

Mame to podobne. Akorat rve jak tur, snazi se vylezt z postylky, jezdi dudlikem po spruslich a stahuje si pyzamo. Kdyz ji svezmu ven, usmeje se a zacne radit jeste vic. Uspim ve 21h, mezi 23-24h se budi a chce ven, kdyz ji dam mliko anebo vezmu do nasi postele hned usne, kdyz ne, dela sceny i hodinu-dve.pak se budi tak co pul hodiny, nekdy co deset minut, az do 5:30 a pak konecne spi az do 7:42 :lol: Uz ji nehodlam brat k sobe do postele, tak to budeme muset nejak prezit…V posteli me porad kope do bricha, coz se fazoli urcite moc nelibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
14.10.16 12:52

Měli jsme to stejně, nakonec byla co hodinu vzhůru, tak jsem ji vzala k nám do postele a už je tam rok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
14.10.16 12:54

Tak jí to dej zpátky, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
14.10.16 13:08

Ráda bych jí to dala zpátky ale nemůžu. Neustále se zvedá, stojí v postýlce a mám strach aby nevypadla. když to měla na tom prostrednim tak měla hlavu, ramena z hrudnikem že ji couhaly nad těmi spruslemi. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
14.10.16 13:09

@Medvídek.Boo ano, to je přesně naše situace. :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
14.10.16 13:57

@misssiska ve spánku se zvedá? Nevím, my máme postýlku přiřaženou k naší posteli, takže normálně přeleze k nám. Ale většinou to nedělá, protože tam spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
14.10.16 14:19

Né, než usne nebo když se probudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85295
14.10.16 14:25
@misssiska píše:
Ráda bych jí to dala zpátky ale nemůžu. Neustále se zvedá, stojí v postýlce a mám strach aby nevypadla. když to měla na tom prostrednim tak měla hlavu, ramena z hrudnikem že ji couhaly nad těmi spruslemi. :think:

Zpatky ji urcite nedavej, mne takto spadla dcera z postylky a to se teprve plazila a meli jsme ji uprostred. Ja si nechala dceru u sebe v posteli a pozdeji oddelala bocnici a spi vedle me postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
2.11.17 05:52

Nechce spát v postylce

Ahoj holky.
Už měsíc řeším problém.
Malá nechce spát v postylce, ani posteli u nás.
Přes den normálně ano, ale večer vůbec, dostává záchvaty řevu, hraje si tam, křičí a to třeba od půl osmé do půlnoci. Pak zabere a opakuje se to od dvou zase.
Jediné kde usne je kočárek nebo autosedačka. A když ji vyndam uspanou a položím do postýlky rve.
Koukala jsem na hacku - může v ní spat přes noc?
Napadá vás něco jiného?
Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
2.11.17 06:24

Ahoj, zkusila bych tu hacku, mě v ní dcera taky spala lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
2.11.17 06:24

.

Příspěvek upraven 31.05.20 v 23:19

• Citovat
  • Upravit
3355
2.11.17 06:51

@Včelička992