Matrace do pelíšku

3833
26.9.11 21:09

Matrace do pelíšku

Ahoj děvčata…
Tak už zase zakládám téma :-). Jako prvorodička potřebuju radu poradu :-).
Zrovna řešíme s manželem, jakou matraci do postýlky pro našeho kulíška… Někdo mi tvrdí, že bohatě stačí molitan, někdo, že nepřichází v úvahu. Takže teď váháme. Zda molitanovou, pěnovou, či nějakou kombinaci např. molitan kokos. Jsem z toho celá tumpachová. Poradíte mi??? napište i nějaké zkušenosti.
Děkuji moc :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4157
26.9.11 21:28

já mám tuhle, byla mi doporučena od více lidí
http://www.smolicek.com/…penou-120x60

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
26.9.11 21:33

mám matraci kokos - pěna - pohanka a 100% spokojenost. :palec: Taky je antialergičná a přírodní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
26.9.11 21:37

Za nás kokos - molitan :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
26.9.11 21:40

pozor: pohanka se nesmí pročůrat, jinak ji zničíš, nenávratně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pjajaj
26.9.11 21:42
Veverysek píše:
mám matraci kokos - pěna - pohanka a 100% spokojenost. :palec: Taky je antialergičná a přírodní…

joj, tu máme taky a musim říct super!! a hlavně ta vrstva pohanky zamezuje množení roztočů :palec:
tady máš nějaký info http://www.batolemarket.cz/detail.php?…

• Citovat
  • Upravit
4157
26.9.11 21:48
pjajaj píše:
Veverysek píše:
joj, tu máme taky a musim říct super!! a hlavně ta vrstva pohanky zamezuje množení roztočů :palec:
tady máš nějaký info http://www.batolemarket.cz/detail.php?…

tam píšou, nesmí přijít do kontaktu s vodou, takže po náhodném pročůrání je zničena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
26.9.11 22:01

Jaj děvčata děkuji. Jsem z toho celá rozhozená. Nechci na našem Matýskovi vůbec šetřit, ale problém je, že žijem teď jen z manžovo platu, takže vůbec nemáme penízky na rozhazování… Je to těžké :-( Nechci vypadat jako krkavčí matka, ale dát dva tisíce za matraci je pro nás v tuto chvíli opravdu strašně moc :-( :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
26.9.11 22:08
Pesee23 píše:
Jaj děvčata děkuji. Jsem z toho celá rozhozená. Nechci na našem Matýskovi vůbec šetřit, ale problém je, že žijem teď jen z manžovo platu, takže vůbec nemáme penízky na rozhazování… Je to těžké :-( Nechci vypadat jako krkavčí matka, ale dát dva tisíce za matraci je pro nás v tuto chvíli opravdu strašně moc :-( :cry:

Nestojí 2000, já jí koupila za 500 Kč, není drahá a je dobrá. A ta co psala womanz taky hodně nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pjajaj
26.9.11 22:12
womanz píše:
pjajaj píše:
Veverysek píše:
tady máš nějaký info http://www.batolemarket.cz/detail.php?…
tam píšou, nesmí přijít do kontaktu s vodou, takže po náhodném pročůrání je zničena

to jo, tak je dobrý dát pod prostěradlo nějaký ochranný igelit či něco takovýho …

• Citovat
  • Upravit
pjajaj
26.9.11 22:13
Pesee23 píše:
Jaj děvčata děkuji. Jsem z toho celá rozhozená. Nechci na našem Matýskovi vůbec šetřit, ale problém je, že žijem teď jen z manžovo platu, takže vůbec nemáme penízky na rozhazování… Je to těžké :-( Nechci vypadat jako krkavčí matka, ale dát dva tisíce za matraci je pro nás v tuto chvíli opravdu strašně moc :-( :cry:

tolik ta matrace opravdu nestojí, já ji koupila loni v prosinci v dětským světě za 499,– byla na ní akce, normálně stála 599,– a tu matraci máš tak na 2-3 roky určitě :palec:

• Citovat
  • Upravit
3833
26.9.11 23:04
pjajaj píše:
Pesee23 píše:
tolik ta matrace opravdu nestojí, já ji koupila loni v prosinci v dětským světě za 499,– byla na ní akce, normálně stála 599,– a tu matraci máš tak na 2-3 roky určitě :palec:

Jste zlaté. Kouknu po nějaké :-)… Mám furt takový pocit, že brzy porodím, hodně brzy, tak bych měla tu matraci vyřešit ať pak miláček nespí jen
na roštu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky