Matrace pro 2leté dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31
7.10.15 10:20

matrace pro 2.lete dite

Dobré dopoledne!
Prosím o radu maminky :)
Chystame se synovi zařídit pokojicek a k druhým narozeninám dostane postel. Chci se zeptat na zkušenosti ohledně matrace. Jaká je vhodná? Rozměr bude klasicky 90*200..
V postylce máme pohanka/kokos a jsem spokojena. V klasickém velkém rozměru jsem našla nějakou s kokosovym vláknem jinak nic.
Budu vám vděčná za každou zkušenost a radu :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20513
7.10.15 11:12

@Adelin85 my máme pamětovou pěnu a super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
7.10.15 11:16

My máme taky paměťovou pěnu a nemůžu si to vynachválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
9.3.16 12:55

Oživuji téma… nechci paměťovou pěnu, kupoval ještě nekdo jinou matraci? Díky předem za odpověďi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
9.3.16 13:18
@-elisa píše:
Oživuji téma… nechci paměťovou pěnu, kupoval ještě nekdo jinou matraci? Díky předem za odpověďi.

Ja ted kupovala synovi sendvicovou matraci z polyurethanovy peny. Z jedne strany ma tvrdost 3 a z druhe 4. Myslim, ze synovi je to uplne jedno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.3.16 13:43

@-elisa Pracovala jsem ve firmě, která se specializovala na dovoz a prodej matrací. Matrace s paměťovou pěnou nejsou vhodné pro děti! Mohou způsobovat problémy při rychlém růstu, deformity páteře a podobně. Vhodné jsou matrace z PUR pěny, studené pěny, latexu nebo kokosové vlákno. Důležitá je orientace podle objemové hmotnosti, pokud bych byla laik, orientovala bych se podle statusu „ortopedická“. Pokud je matrace pouze „zdravotní“ znamená to jenom to, že prošla testem na zdravotní nezávadnost, což u nás ovšem přikazuje zákon.
Matrace z paměťové pěny jsme doporučovali pro dospělé (pro ně jsou, s výjimkou latexových, nepřekonatelné) nebo pro náctileté s ukončeným růstem.

• Citovat
  • Upravit
337
9.3.16 13:57

Já nakonec koupila Dřevočal kokosovou. Měli jsme ji do malé postýlky, tak jsme nakonec koupili po dlouhém hledání a zjišťování i do velké… Zatím spokojenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
28.6.16 20:18

Ahoj, chtěla bych obnovit diskuzi, zda by někdo nedal nový komentář nebo zkušenost k výběru matrace pro 2leté dítě na velkou postel (200×90).
Vím, že by měla být tvrdost 3-4, bez zón, bez pamětové pěny.

Není mi moc jasno v materiálu. Ted má taky kokos-pohanka. Jsme spokojený, ale není tento materiál nevhodný kvůli roztočům?

Moc děkuji za příspěvky,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
28.6.16 21:10

Máme tuto, používáme tu tvrdší stranu http://www.centrumzdravehospanku.cz/…studene-peny?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
28.6.16 21:22

@Akivasha Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie