Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím,
musím souhlasit s doporučením stránek i-matrace já tam kupovala matraci 1+1 v akci pro sebe i pro manžela za ani ne 7tis
Poradili, protože sem o tom nevěděla nic, tak sem byla ráda a matrace vyhovují mě i chlapovi, já mam radši měkké.
Až budu kupovat dětem, tak na to půjdu určitě stejně ![]()
Ozivuji tema.
Mate nekdo penove matrace s masaznimi nopy? Nedokazu si predstavit, jak se na tech hrbolcich spi? I pres potah jsou docela dost citit.
@cecetka já mám… mě je to příjemné.. ale vidím jiný problém.. je to molitan.. radím koupit přímo studenou pěnu… je to jiný materiál.. lepší..
@3HE Dekuji za odkaz. Z te studene peny zvazujeme Reseto bud hladky povrch, treba tuto https://www.dpv-matrace.cz/…c-visco.html anebo nabizeji i z HR peny Cellpur, ktere jsou profilovane.
Rikas, ze ty nopovane jsou z jineho druhu peny? Cert aby se v tom vyznal. Ach jo.
@3HE Pro me a manzela. Rozhodli jsme se pro nove matrace a ted tapeme v nabidce ![]()
Ja preferuji tvrdsi spani, manzel stredni az tvrdsi.
@cecetka aha… tak to je opravdu na vás, co vyberete
určitě kupte dvě - každý podle své potřeby (ne jednu např 200×200cm).
a co se týká materiálu - výběr je obrovský… Já jsem vybírala dětem, takže jsem zvolila studenou pěnu.
Ale v matracích pro dospělé nemám přehled.
Výhodu studené pěny vidím zejména v tom, že je nejvíce odolná proti roztočům. A také to, že jsme potřebovali matraci bez zón.
Vy si můžete vybírat podle libosti… zaměřte se na materiály - ať to není třeba vyšlechtěný molitan…molitan ať je se stříbrem nebo čímkoli, je stále molitan - dříve se proleží, neumí odolávat roztočům… já bych volila HR pěnu (tj. studená pěna).