Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Darovala jsem cele rodině. Stejne se vám to vrátí az budete vybírat do plachty ![]()
Záleží, o kolik by šlo lístků. Pokud čtyři (máma, táta, babičky), tak bych to cvakla ze svýho. Pokud má v plánu přijet klan Hujerů, tak bych je poprosila o zaplacení. Přecijen, zaplatit třeba dvanáct lístků po dvou stovkách, plus dítěti platit šaty a já nevim co všechno, to by ten maturák přišel hodně draho ![]()
Taky záleží, jak to mají ve třídě dohodnuté. My sme třeba každej maturant dostal asi osm lístků do rodiny „zdarma“ (však si mlaďoši ten maturák tvrdě zaplatí), a když se chtělo víc, tak už se doplácely.
Jo takhle to myslíš. Že bys jim je zaplatila ty? Tak to mě nenapadlo. Ani bych na to tenkrát neměla… Možná máma ho zaplatila babičce. ![]()
Mně je platili rodiče i pro ostatní příbuzný, ale moc jsem jich tam neměla.
My měli každý jen jeden lístek zdarma, zbytek se normálně platil a každý z rodiny mi ho normálně zaplatil, ani mě to jinak upřímně nenapadlo, myslím že bych na tolik lístků neměla. Ale taky záleží hodně na tom jak to máte obecně s penězi na natural ve třídě… ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.