Maturitní ročník a těhotenství
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Otěhotněla jsem pred rokem v létě před ctvrtakem.. Půlku tehu jsem prozvracela, tudíž jsem ve škole byla jen párkrát, bylo mi fakt zle.. Pak jsem na začátku ledna byla měsíc hospitalizována v nemocnici, kvůli hrozícímu předčasnému porodu a v únoru jsem rodila.. No ctvrtak jsem tedy dodelala vlastní silou do června, individuálně jsem se domlouvala s ucitelkama a chodila dopisovat různě testy.. Maturitu jsem si dodelala letos v září, na vyznamenání, se samými jedničkami, dělala jsem zdravotnické lyceum, jde to tedy v pohodě i s miminkem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a podotýkám, že jsem to vse zvládla v pohodě i bez hlídání, jen občas pohlídal přítel, když jsem si odskočila do školy na ty testy
zvládla jsem udělat i maturitní práci a výzkum, prostě když miminko spalo, tak jsem si něco přečetla, pak také při kojení jsem pročítala otázky.. a nehrotila to, nejvíc jsem se učila jen v létě těsně před maturou, abych to nezapomněla
a ty budeš ještě s pupkem? To by pak vůbec byla pohoda
matura je fakt brnkacka, ja jsem stresar, ale nebrala jsem si to moc k srdci a miminko to taky přežilo ve zdraví
teď zpětně mi přijde divný, že teď má malej skoro 10 měsíců a maturu mám teprve dva měsíce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V prvni rade bych si zopakovala cestinu, at ti tu maturitu vubec daj („s mamkou bychom byly“ je spravny tvar). V druhe rade, maturita neni nic sloziteho. Moje tehotenstvi je tez rizikove (byt teda s jednim miminem), a zvladla jsem velmi narocne zkouskove pri plnem nasazeni v praci, pricemz jsem mela mesic pred svatbou (zarizovani, obihani vseho mozneho, dojizdeni na misto obradu…). Dite si toho patrne ani nevsimlo. Statnice me cekaji s pulrocnim miminem a to bude, rekla bych, podstatne horsi, s brichem mam aspon jeste klid ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit