Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
A máte dlouhé příjmení nebo krátké? Rozhodovala bych se i podle toho ![]()
@Uplnenormalniholka Maximilian
taky jsem ho chtěla ale muž nechtěl ![]()
Když už to musí být, tak Maxim. Max je jak na psa a Maxmiliáne mu stejně nikdo říkat nebude, zní to stejně divně.
@Skaiqy Maximilian nee to me prijde uz zdlouhave 🤔 @Romilda no ve vetsine pripadu at uz to dam jakkoliv, stejne mu budou rikat Maxi 😀
My mame doma Maxe. Vzdycky jsem chtela Maxmiliana. Protoze se mi libil ve starem serialu Novakovci. Ale k prijmeni se nam hodila zkracena verze. Stejne by pouzival zkracenou verzi a dlouhou pouze v dokladech.
Podle mě ať dáte jakokoliv variantu, většina mu bude říkat jen Max. My máme Maxima (chtěli jsme dvojslabičnou variantu, aby seděla k druhému jménu), ale i já sama ho oslovuji Maxi/Maxime tak půl na půl ![]()
Za mě vůbec ne, pokud máte výrazně české příjmení. Všechny tři verze mu stejně budou zkracovat na psího Maxe.
@Uplnenormalniholka píše:
@Skaiqy Maximilian nee to me prijde uz zdlouhave 🤔 @Romilda no ve vetsine pripadu at uz to dam jakkoliv, stejne mu budou rikat Maxi 😀
Autokorekt, Maxmilián
Maxim mi přijde jak časopis Maxim
ale je to názor od názoru ![]()
@Kelsey @Demarc jo vsak to je jasne ze to stejne bude Max a kazdej mu bude rikat Maxi, ale v dokladech atd.. bych spis toho Maxima nebo Maxmiliana
@DeeDee.518 nee přijmení bude slovenske a hodi se k tomuhle jménu
@Skaiqy Maxim časopis neznám ![]()