Mazlí se křečovitě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.6.16 22:16

mazlí se křetovitě

Dobrý večír, mam takové dilema s tim co dělá naše 3letá dcera. Vždy když se přijde mazlit, což je třeba ted během večera co spolu ležíme v posteli 10× za hodinu, tak to vypadá tak, že mě pevně chytne za ruku a nebo mě obejme ale tak pevně jako by mi chtěla ublížit až někdy zarývá nehty, u toho začne skřípat zuby a přes ně cedí miluju tě maminko miluju tě ale takovým tonem, jako kdyby měla vztek a přitom má pořád zuby stisklé. Jde mi to poslední dobou příšerně na nervy už jenom kvůli tomu nepříjemnému zvu´ku skřípání zubů, je mi to hodně nepříjemné co dělá a nevím vůbec co by to mohlo znamenat, mam tendenci ji kolikrát odstrčit. Nedostatek mateřské lásky nemá. Mázlím se sní často, myslím jako že ji řeknu pojd se pomazlit, nebo at mi jde dat pusinku, ne že zamnou chodí jenom malá, ale dělá to uplně pokaždý, i když dává pusu. Všimla jsem si že to dělá i na babičku a na přítele. Nevím co s tím, přijde mi že to dělá čim dal tim vic. Nemáte někdo pro mě odpověd proč? Nebo podobnou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7199
4.6.16 22:22

Ježiši, hlavně ji kvůli tomu neodstrkuj 8o

A je to přemíra emocí, prostě tě má fakt ráda, je toho na ni emočně dost a tělo to takhle dostává ven. Dost dětí to dělá když má emoce negativní, některé i při emocích pozitivních. Prostě stejně jako ty třeba skáčeš když máš fakt radost - tělesné vypuštění emocí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
4.6.16 22:26

Neni to jen premira emoce, kterou nedokaze vyventilovat jinak? Prostredni dcera delava neco trochu podobneho, kdy predsune spodni celist a vrhne se na nas za ucelem prituleni/blbnuti/pomackani vse dohromady a je pritom plna energie, neutahana. Staci ji rict, at nedela buldoka a prestane byt tak hrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
4.6.16 22:28

Určitě bych v tom nehledala nic špatného. Řekla bych, že nevnímá to mačkání, skřípání. Dej tomu čas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
4.6.16 22:31

Ale je fakt, ze zaskripat mi zubama u ucha, budu mit tendenci dite zahodit a zdrhnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.16 22:33

@Aletheia To ne neodstrkuju ji někdy ji taky pevně přitisknu at vi ze ji mam taky rada ale ale dela to uz fakt hodne často. Takhle v popisu to nezní třeba tak…ale je to uz pak opravdu neprijemne když to udela 10× do hodiny mozna i vícekrát..:( nepamatuji kdy se prisla pomazlit normalne… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.16 22:36

@zuzouš No je někdy těžké se udržet :zed: i když dceru miluji nadevše tohle je hodně nepříjemné…už to dělá aspoň rok

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.16 22:38

Ještě taky někdy dělá že mi přitiskne svoje čelo ne moje, taky silou, přitom mi kouká vražedně do očí a mezi stisknutymi zuby ceni maminko maminko. Až z ni jde skoro strach když to řeknu nadsazeně.

• Citovat
  • Upravit
3443
4.6.16 22:44
@Anonymní píše:
Ještě taky někdy dělá že mi přitiskne svoje čelo ne moje, taky silou, přitom mi kouká vražedně do očí a mezi stisknutymi zuby ceni maminko maminko. Až z ni jde skoro strach když to řeknu nadsazeně.

pises to hruzostrasne :mrgreen: Promin, chapu, ze je ti to az neprijemne. Kdyz to dela uz rok mluvila jsi o tom s dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
4.6.16 22:46

Syn to taky dříve dělal, okolo tří let, že když mě objal, skřípal a cenil u toho zuby, apod. :mrgreen: Za pár týdnů ho to přešlo. :hug: Teď už se tomu směju, ale pravda, tehdy mi to moc legrační nepřišlo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
4.6.16 22:47
@Anonymní píše:

Teda, tak až takhle hrůzný to nebylo. 8o :mrgreen: Neboj, bude ok. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
4.6.16 22:47

Co napíšu bude znít deb. ilně, ale já bych se pos.rala strachy 8o :D Sama teda ještě zkušenosti nemám, ale z popisu jde strach. Taky jsem pako co kouká na horory a potom se bojí každé kraviny :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.16 22:55

@spirunka Ono to je hruzostrasne :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.16 22:56

S dr jem o tom nemluvila ale uvazuji o tom.

• Citovat
  • Upravit
33315
4.6.16 23:02

Nešlo by jí prostě poprosit, aby Tě přitulila jemněji? „Taky tě mám moc ráda, ale tohle mě bolí, trochu povol…“ Děti jsou chápavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí