Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Mexie viď? Jde z toho úplně strach ![]()
Zakladatelko, tak přemýšlím, co bych dělala na tvém místě… a napadlo mě, co kdybys jí zrcadlila? Jako že bys jí to taky tak dělala? Teda radši se o tom poraď s doktorkou třeba, aby to nemělo nějakej blbej efekt
Ale když nezabírá, že jsi na ni jemná ![]()
@Martinik Tak tohle jsem zkusila právě než jsem šla psat sem
. Pevně jsem ji obejmula ruku a přitulila se a řekla au a když ji jenom pevně obejmu aby ji to nebolelo tak bez efektu.
@Anonymní píše:
@Mexie je to jinak mile vypadajici devcatko
Je sladká
ale viděla jsi film Případ číslo 39???
Tam byla ta holčička taky roztomilá
![]()
@Anonymní píše:
@Martinik Tak tohle jsem zkusila právě než jsem šla psat sem. Pevně jsem ji obejmula ruku a přitulila se a řekla au a když ji jenom pevně obejmu aby ji to nebolelo tak bez efektu.
No a vrčet jsi zkoušela? Dívat se jí taky vražedně do očí?
@Martinik Sice jsem nevrčela
ale tlačila jsem ji čelem taky proti a koukala ji do očí…reakce nijak zvláštní…přestala asi po 5ti vteřinách jako vždy. Třeba než usnula, tak mě objala kolem krku se všim co k tomuu ni patří a jednou rukou mi zmáčkla jako tu šlachu nebo co to je na krku mezi těma šlachama je hrtan. To už udělala také víckrát za poslední dobu. ![]()
Tak fakt nevím
Každopádně rok mi připadá jako hrozně dlouhá doba na to, aby si jenom „zkoušela“ něco nového ![]()
doufám, že můj syn tohle dělat nebude. Jsem opravdu posera a asi bych zdrhla
mám husí kůži z toho co píšeš
![]()
Nas malej ma taky desny „nerviky“. Kdyz se mazli třeba nebo blbnem, tak ma tendenci krecovite jit hlavou (čelem ) proti memu a tlačit. Zuby ma u toho krecovite stiskle. To tlaceni celem na me celo dost boli.
Ale beru to tak, ze proste v tu chvili by se tak pritulil, jak to ani neni mozny. Ze ma tak rad, ze z toho chyta takovyhle jakoby nerviky.
@Anonymní píše:
Ještě taky někdy dělá že mi přitiskne svoje čelo ne moje, taky silou, přitom mi kouká vražedně do očí a mezi stisknutymi zuby ceni maminko maminko. Až z ni jde skoro strach když to řeknu nadsazeně.
No ted docitam a tohle presne dela nas malej.
Me to dcera taky dela. Kdyz se mazlime a vcera jsme sli na koniky, tak moc se tesila ze me drzela za ruku a loumcovala semnou. A to stejny co tvoje dcera.
A nešla by dcera nějak rozesmát? Začít ji lechtat nebo se s ní zatočit, zatančit, dát prďackou pusu, berany berany duc, začít s ní nějak blbnout? Třeba by se u toho uvolnila.
Naše dcera to taky dělá, jakoby předsune čelisti a jakoby se začně klepat nebo jak to popsat. Vím kdy to dělá, když má vztek na druhou dceru a vím že jí chce ublížit. Zatahat, bouchnout. Už si jí hlídám.
To řeknu Nelo, ne… tak se zklidní ale v tu chvíli je to v ní nakupený a potřebuje to nějak ventilovat.
@Mexie je to jinak mile vypadajici devcatko