Mazlí se křečovitě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.6.16 23:02

@Mexie je to jinak mile vypadajici devcatko :D

• Citovat
  • Upravit
2249
4.6.16 23:05

@Mexie viď? Jde z toho úplně strach 8o

Zakladatelko, tak přemýšlím, co bych dělala na tvém místě… a napadlo mě, co kdybys jí zrcadlila? Jako že bys jí to taky tak dělala? Teda radši se o tom poraď s doktorkou třeba, aby to nemělo nějakej blbej efekt :think: Ale když nezabírá, že jsi na ni jemná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.16 23:08

@Tinuvien @Tinuvien Zkoušela jsem všechno…zkoušela jsem vysvětlit ji že mě to bolí, poklepu ji prstem na bradu at neskripe zoubkama ale nic. Zkoušela jsem ji také pevně obejmout jestli ji to uklidní ale dělá to pořád…Víc jak rok.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.16 23:11

@Martinik Tak tohle jsem zkusila právě než jsem šla psat sem :D. Pevně jsem ji obejmula ruku a přitulila se a řekla au a když ji jenom pevně obejmu aby ji to nebolelo tak bez efektu.

• Citovat
  • Upravit
3230
4.6.16 23:12
@Anonymní píše:
@Mexie je to jinak mile vypadajici devcatko :D

Je sladká :srdce: ale viděla jsi film Případ číslo 39??? :lol: Tam byla ta holčička taky roztomilá 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
4.6.16 23:14
@Anonymní píše:
@Martinik Tak tohle jsem zkusila právě než jsem šla psat sem :D. Pevně jsem ji obejmula ruku a přitulila se a řekla au a když ji jenom pevně obejmu aby ji to nebolelo tak bez efektu.

No a vrčet jsi zkoušela? Dívat se jí taky vražedně do očí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.16 23:18

@Mexie Jo jo viděla horory miluju, ale jen v televizi :P :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.16 23:23

@Martinik Sice jsem nevrčela :mrgreen: ale tlačila jsem ji čelem taky proti a koukala ji do očí…reakce nijak zvláštní…přestala asi po 5ti vteřinách jako vždy. Třeba než usnula, tak mě objala kolem krku se všim co k tomuu ni patří a jednou rukou mi zmáčkla jako tu šlachu nebo co to je na krku mezi těma šlachama je hrtan. To už udělala také víckrát za poslední dobu. :zed:

• Citovat
  • Upravit
2249
4.6.16 23:32

Tak fakt nevím :? Každopádně rok mi připadá jako hrozně dlouhá doba na to, aby si jenom „zkoušela“ něco nového :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
5.6.16 00:07

8o 8o doufám, že můj syn tohle dělat nebude. Jsem opravdu posera a asi bych zdrhla 8o :D mám husí kůži z toho co píšeš :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
5.6.16 06:24

Nas malej ma taky desny „nerviky“. Kdyz se mazli třeba nebo blbnem, tak ma tendenci krecovite jit hlavou (čelem ) proti memu a tlačit. Zuby ma u toho krecovite stiskle. To tlaceni celem na me celo dost boli. :-D Ale beru to tak, ze proste v tu chvili by se tak pritulil, jak to ani neni mozny. Ze ma tak rad, ze z toho chyta takovyhle jakoby nerviky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
5.6.16 06:25
@Anonymní píše:
Ještě taky někdy dělá že mi přitiskne svoje čelo ne moje, taky silou, přitom mi kouká vražedně do očí a mezi stisknutymi zuby ceni maminko maminko. Až z ni jde skoro strach když to řeknu nadsazeně.

No ted docitam a tohle presne dela nas malej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
5.6.16 07:01

Me to dcera taky dela. Kdyz se mazlime a vcera jsme sli na koniky, tak moc se tesila ze me drzela za ruku a loumcovala semnou. A to stejny co tvoje dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
5.6.16 07:11

A nešla by dcera nějak rozesmát? Začít ji lechtat nebo se s ní zatočit, zatančit, dát prďackou pusu, berany berany duc, začít s ní nějak blbnout? Třeba by se u toho uvolnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
5.6.16 08:27

Naše dcera to taky dělá, jakoby předsune čelisti a jakoby se začně klepat nebo jak to popsat. Vím kdy to dělá, když má vztek na druhou dceru a vím že jí chce ublížit. Zatahat, bouchnout. Už si jí hlídám. :cert: :cert: To řeknu Nelo, ne… tak se zklidní ale v tu chvíli je to v ní nakupený a potřebuje to nějak ventilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí