mBank-cislo uctu

13503
8.12.09 09:51

mBank-cislo uctu

Ahoj
chci se jen zeptat a pak to klidne muzete smazat-vcera jsem dostala cislo uctu a chci se zeptat zda kdyz davate sve c.u. tak zda ho davate cele-cili i s tim dlouhym 670100 nebo bez toho.Pani mi rekla ze to zalezi na me.
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5882
8.12.09 09:59

Tami je to opravdu jedno v jakem tvaru to das :wink:, jestli s priponou nebo bez pripony, vzdycky ti penize dojdou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.12.09 10:05

ok diky moc..chci si poslat penize z meho nynejsiho uctu a nerada bych je poslala nekomu jinemu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
8.12.09 10:06

Zrovna vcera mi s vypisem doslo i upozorneni, ze od pristiho roku od unora je uvedeno v platnost nejake narizeni CNB, kdy se musi pouzivat i to predcisli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
8.12.09 10:10

me teda zatim nic nedoslo 8-o a ani to mbanka nema uvedene ve zpravach, ja teda pisu i to predcisli, pac mam el.bankovnictvi, tak to jen okopcim a j eto :-) ptala jsem se manzela a ani ten o tom neslysel, tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
8.12.09 10:38

Ahoj tak to předčíslí 670100 je pro zahraniční platby jelikož mbank ještě neuskutečnuje zahraniční platby tak se to nemusí používat,ale až budeš chtít,aby ti někdo poslal peníze ze zahraničí do ČR musíš dát to předčíslí jinak peníze nedojdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
8.12.09 10:53
sexyfraga píše:
Ahoj tak to předčíslí 670100 je pro zahraniční platby jelikož mbank ještě neuskutečnuje zahraniční platby tak se to nemusí používat,ale až budeš chtít,aby ti někdo poslal peníze ze zahraničí do ČR musíš dát to předčíslí jinak peníze nedojdou

Asi tak nejak:-) jen teda manzel plati z mbank normalne penize do zahranici, kupuje sem tam neco z ciny nebo z ebay,tak to plati pres mbank

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.12.09 11:57

Veskere info ohledne predcisli posilala Mbank s mesicnimi vypisy. Je u toho podrobne vysvetlujici obsahlejsi email.

• Citovat
  • Upravit
13503
8.12.09 12:07

Hanko pokud sis nahodou neprecetla uvod tak jsem psala ze jsem vcera dostala cislo uctu takze bohuzel mi jeste ZADNY vypis prijit nemohl.Proto jsem se ptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
8.12.09 12:29

To bylo spis vysvetleni k reakci Jasminy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.12.09 12:42

aha tak to jo…volala jsem si na linku mBanky a pani mi rekla ze je vhodne uvadet to cislo cele protoze jak jiz bylo napsano od 1.2:2010 se to stejne bude uvadet cele.
Jen me trochu zmatla tim ze si to mam rozdelit na tri casti,coz teda chapu ale napriklad v mojebanka u KB jsem mela jen jeden radek a potom kod te banky..Takze vlastne casti dve.
Jezis pripadam si jako kdybych nikdy napracovala s pc :roll: :roll:
Kdyz si tedy ted prevedu penize z KB na ucet u mBank tak zadam cele to cislo i s predcislim a akorat ho oddelim pomlckou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
8.12.09 12:50

Tak to pak jo, me vypis chodi na mail, sem tam se zapomenu podivat :wink:

Taminko tak pro klid duse to dej i s predcislim, a je to:-) i kdybys to dala bez predcisli v tom unoru, tak by te bud na prepazce upozornili a nebo pokud jedes jak ja internetove bankovnictvi, tka by te system nepustil a chtel po tobe to predcisli, i kdyz teda, kdyz tam zadam platbu bez predcisli, tak me to system sam vygeneruje, jake ma byt u dotycneho predcisli, takze bud v klidu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
8.12.09 12:53

taminko napises tam normalne predcisli - cislo uctu/kod banky, na ten kod banky si staci vyhledat a klinout, pokud samo jedes pres net prevadeni:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
9.12.09 23:03

Takze vypis s informaci o predcisli me dorazila dneska, proto jsem to nemohla vedet :wink: doufam taminko, ze vse v poradku prevedeno:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová