Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím Vás, asi se zblázním! posílala jsem peníze z Mbank paní chce potvrzení o platbě.. teď má zas, ale mbank nějaké nové internetové bankovnictví.. a ja se z toho zblázním už půl hodiny to hledám.. oooooo..
prosím poraďte mi kde kliknout, abych mohla stahnout potvrzení v Pdf.. nebo mě prosím nějak naveďte..
Děkuji
Najedeš myší na tu konkrétní platbu a ukáže se Ti tam tlačítko detaily - na to klikneš a máš detail platby.
@Starrky píše:
Najedeš myší na tu konkrétní platbu a ukáže se Ti tam tlačítko detaily - na to klikneš a máš detail platby.
jo to mám.. jenže tam je pak jenom : provést znovu, uložit přijemce, upravit..
nikde to pak nemůžu stáhnout
Já si myslím, že jedině v historii přes detail, pokud tohle nestačí, tak zkus ráno zavolat na mlinku
Peníze odesílají z účtu 2× denně, do té doby jde platba stornovat. Pokud jsi to odeslala před chvílí, tak potvrzení prostě nedostaneš a musíš počkat, až platba odejde. Řešila jsem to nedávno na infolince.
@petrul píše:
@agulla print screen a poslat jen jako obrázek?
No asi to budu muset takto udělat.. ale kde to zmizelo to nechápu
@Aklama píše:
Peníze odesílají z účtu 2× denně, do té doby jde platba stornovat. Pokud jsi to odeslala před chvílí, tak potvrzení prostě nedostaneš a musíš počkat, až platba odejde. Řešila jsem to nedávno na infolince.
aha.. tak tady je zakopany pes.. Díky ![]()