Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, včera jsem se konečně dostaka ke třídění fotek dcerky a zjistila jsem, že spousta jich je velmi lehce rozostřených. Protože to jsou samozřejmě jako naschvál ty nejlepší momentky, tak mě napadlo, jestli by s tím nešlo něco udělat. Neexistuje nějaký prográmek, pomocí kterého by je bylo možné upravit? Díky za radu.
Ahoj, stáhni si Picasa3…taky tam amatérsky upravuji fotky, je to lehké a určitě i zábavné…upravila jsem tam taky fotky, které byly lehce rozostřené a ještě si s nimi můžeš různě pohrát…zvládneš to lehce až si to prohlídneš ![]()
Pokud je to opravdu lehce tak s tím by se snad mělo něco udělat! =)
Já používám stránky na úpravy online a bez stažení tuhle jsem objevila Pixrl a ten je fakt výbornej! na pár fotkách oszkoušíš a hned to umíš je tam mraky možností a nemusíš nic stahovat ale zase potřebuješ přístup k netu
Ahojky mala rada, ak su len mierne neostre, preved ich do CB alebo sepie alebo nejakeho retro stylu. To by malo trosku pomoct odviest pozornost z neostrosti.
@vrtulka78 nejlepší je klasickej PS6, nebo PS7 je tam program na zostření fotek…určitě by se to dalo. přidat lehce kontrast zostřit atd