Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stildu sice nemám ani jedno, ale zkus kouknout na www.czshare.cz a třeba najdeš. BTW. viděla si dnešní díl? Já jsem ještě teď v šoku
Jojo,videla…Uz jsem to videla loni a ted jsem stejne hotova…Do toho serialu jsem se uplne zamilovala,snazim se ho stihat jak muzu a jsem na nem zavisla…Hrozne se u nej odreaguji-deti akorat spinkaji a ja mam prave tu dobu chvili na kavu a klidek.Casto u serialu slzim a ani nevim proc…Je necim zvlastni.Nejsem serialova a ani moc tv divacka,ale toto me uchvatilo…Diky moc za odkaz,vecer zkusim pohledat!Diky!!!!
Ja sa tiež pridávam do klubu fanyniek tohto seriálu, ja ho milujem
Ale dnešnú časť, čo sa stalo Claire som nikdy netrafila a to ho už sledujem min 3× ![]()
Ahoj Stildu…úplně mi mluvíš z duše
Taky jsem se do seriálu zamilovala, ikdyž nejsem žádný TV „sjížděč“, přesně jako ty, dávám si zrovna kávičku, malá spinká a to je jediná chvíle během dne, kdy si odpočinu…Kromě takových těch velkých zvratů mně dojímají i „obyčejnější“ scénky..je to prostě velmi autentický a lidský seriál…jakoby ti herci ani nehráli, ale žili ten život ![]()
Doufám, že někde konečně seženu DVD..nedaří se mi to…
Dobry den,marne shanim DVD nebo knihu tohoto serialu,muzete mi nekdo pomoci,kde hledat?Miluji tento serial,ale nestiham vsechny dily…Diky moooc Ila