McLeodovy dcery
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
McLeodovy dcery
Ahoj, koukám se skoro pravidelně na McL.dcery a moc se mi ten seriál líbí. Doufám, že nejsem sama. Jen jsem to včera neviděla a dneska jsem byla v šoku, že z opakování umřela ta hlavní fajn hrdinka
Jestli se na něj koukáte, můžete mi napsat, jak se to stalo?
Díky Iri
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Iri, já na to sice nekoukám, ale pobavila jsi mě zařazením dotazu do nočníkových hrátek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, jo
dvě děti kolem mě, perou se atd, tak jsem byla trochu mimo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Iri,
taky se mi tento seriál moc líbí. A díl kde umřela Cler jsem obrečela
. Chtěli uspořádat párty na oslavu, že je Tess v pořádku, tak jeli obě sestry nakoupit i s malou. A přes cestu se jim přehnal ten bílý kůň, vybraly to, ale pak najely do nějaké díry, a ta je odhodila z cesty,projely oplocením, křovím, Cler se zasekla noha pod palubní deskou, tak auto nemohla pořádně ovládat a nakonec zůstaly nakloněné ze srázu předkem auta. Cler chtěla, aby Tess nedřív vysvobodila malou, a ta pak chtěla přivázat auto, ale měla krátky provaz, nemohla Cler dostat ven, byla zaklíněná, auto se začalo posouvat dolů, tak Cler Tess odhodila od auta a zřítila se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak než jsem to stihla dopsat, tak mi to Emi jedním klikem vymazala
Ale koukám, že už tu odpověď máš
Taky jsem to obrečela…ten pohřeb a ty přípravy na něj a hlavně malá Charlotta, brrrrr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A teď jsem našla prima stránky i s epizodama:
http://mcleodovydcery.wz.cz/default.htm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
McLeodky jsem si taky moc oblíbila. To že Clare zemře jsem věděla už dopředu, našla jsem si to na YouTube (tedy nehledala jsem to, ale dozvěděla se to tam)
Rekapitulace nehody je " tady ":http://www.youtube.com/watch?… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vyvryska: Díky za rekapitulaci, taky jsem zrovna o ten díl, kdy Claire zemřela, přišla a pak jsem byla v šoku - zrovna moje nejoblíbenější postava - sakra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, díky moc.
Ale jsem fakt smutná, C. do toho seriálu neodmyslitelně patřila. Achich. Podívám se ale určitě na ty nové stránky…
Tak vzhůru novým dílům. ![]()
Jo, a kdyby jste si potřebovali vydělat nějaké penízky (poctivě a skoro bez práce) budu za chvíli dávat na něj nový témateček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JJ…MLD taky moc rada sleduji…uz pred leti kdyz to zacali vysilat v NL jsem si tento serial velmi oblibila.....a byla jsem velmi rada kdyz ho zacala vysilat i CT.
Tedka sleduji skoro kazdy dil.....i kdyz uz jsem je vetsinou videla ale male osvezeni pameti nikdy neuskodi.
Ale vim ze i ty nove..nadchazejici dily budou zajimave ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a nevíte, proč vlastně ze seriálu odešla? Že by seriálová pravá láska?… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
seriál také sleduji a také se mi lbí … já už jsem ho ale viděla několikrát. Dávají ho na Hallmarku, takže tyhle díly pro mně nejsou nové. Na Hallmarku už ho dávali opravdu několikrát, takže si ty díly i adocela pamatuji
Ale i tak sleduji
Claire opravdu do seriálu patřila, ale teď ji nahradí Steve. ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky, prosím - ze seriálu ML, 8.řada, 20.díl - The show must go on - ty dvě písničky z ,,muzikálu" , první zpívá Moira a Harry a druhou Grace s Marcusem. Nevíte názvy těch písniček?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit