učící kalhotky

1466
3.6.08 14:27

učící kalhotky

Pokouším se naučit malou chodit na nočník a našla jsem učící kalhotky http://www.vlacek.cz/…o::3425.html

Máte s němi někdo zkušenost? Nejsou to vyhozené peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5883
3.6.08 14:37

Ahoj, já mám učící kalhotky Imse, jsou dražší, ale mnohem kvalitnější (mrkni se na www.mamaja.cz) a vyhovují mi. Záleží, na co je chceš. Výhoda je, že většinou jsou mokré jen ty kalhotky a ne zbytek oblečení nebo boty, ale nenahrazují plenu, takže třeba vleže něco uniklo. Hlavně je používáš stejně jako spodní kalhotky a můžeš je rychle stáhnout, na rozdíl od plen (já navíc používám látkové). Nevýhoda je, že dlouho schnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
3.6.08 14:45

Terem - máš ty fox nebo organic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.6.08 19:41

Mně se teda učicí kalhotky neosvědčily vůbec. Měla jsem jedny od Bright Bots, chěla jsem dokoupit další, ale teď jsem ráda, že jsem to neudělala. Když už měl syn nehodu, tak větší, takže to kalhotky stejně neudržely. A pak už se rychle naučil čůrat bez nehod, maximálně teď vyměňujeme občas přičůrnuté slipy. Takže na to, že bychom je byli využili možná měsíc, mi přijde škoda do nich investovat, i kdyby byly levnější, třeba z druhé ruky. Takže já to vyřešila větší zásobou slipů a tepláčků a rozhodně to vyšlo levněji. Navíc tepláčky může nosit dlouho, učicí kalhotky bychom prakticky nepoužité po měsíci prodávali. Katka

• Citovat
  • Upravit
1084
3.6.08 22:03

Ahoj!
Já mám Imse Organic a používám je třeba do auta; Štěpánek někdy jen „ucvrnkne“ a nemůžu vždycky hned zastavit, takže menší nehodu to chvilku udrží a nemusím prát autosedačku. Ale velkou nehodu to samo neudrží. Používám je, ale nevím, příště bych je asi nekupovala.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
3.6.08 23:05

Podle mně:
učící kalhotky jsou blbina. Jsou děsně drahé…mnohem dražší, než pleny… Vyhazuješ je počůrané, ale i nepočůrané, když jí má třeba celý den na sobě. Nám se vůbec neosvěčily…syn do nich čůral jako do obyčejných plen. Takže jsme chodili ven bez plenky a sebou nosili náhradní oblečení… do auta a na noc jsem dávala normální plínku.

Přijde mi, že daleko víc si dával pozor a i déle to vydržel, když plínku neměl.

S dcerou nás tyhle trable teprve čekají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neregistr
7.11.09 19:33

ahoj-nezobrazil se mi sice ten odkaz, co tu píšeš, my jsme zkoušeli tréninkové kalhotky s autíčkama, že se mu i ty autíčka ztratily, když se počural, ale bylo mu to uplně ukradené. Jak to, že je v nich mokro, tak to že se autíčka ztratily. Prostě asi musí opravdu přijít ten správný čas. Začínáme slavit první nočníkové úspěchy teď - dva týdny před druhými narozeninami a asi 2 měsíce po tomto pokusu s trénink. kalhotkama. Takže já říkám-vyhozené peníze. Ale třeba se někomu osvědčily.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze

Step by Step