Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, já s tím teda zkušenost nemám mám přítele který je vyšší je to jeden z mých nároků ptž jsem sama dost vysoká, a vyšší muži mě přitahují ale když si dva rozumí tak si myslím je výška úplně nepodstatná
,vem si celebrity Nicole Kidman je vyšší než její manžel a klape jim to, Sophie Turner a Joe Jonas mají mezi sebou taky pěkný výškový rozdíl a neřeší
a z těch českých třeba Kraus s Chýlkovou, myslím si že ve finále je to jedno ![]()
Ahoj mám menšího přítele. Já mám 180 a přítel okolo 170-175… Nikdy mi to nevadilo naopak je to fajn. Nemusím třeba zaklanet hlavu abych mu viděla do očí
ne opravdu jsem s ním od svých 15 let
teď je mi 25 máme krásného ročního syna a jsme 2 roky manželé ![]()
Budu povrchni, ale vzrustem mali muzi se mi nelibi a nepritahuji me
Takze za me je to neprekonatelna prekazka. Muze ti byt s muzem dobre, ale musi se ti i libit, vonet apod.
Abych ale nepusobila jako uplna pipka
manzel je podstatne mladsi nez ja (5,5 roku), coz by zase bylo neprekonatelnou prekazkou pro jine z vas ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky dámy, prosímvás přicházím s možná lehce vtipným tématem, snad mě tu nikdo neodsoudí, nebo nesežere za tuto věc. Chci se zeptat zda je tu nějaká žena která má výškově menšího parnera než je ona a o kolik, popřípadě kolik máte obadva. Hledám si nového parnera protože jsem ted nezadaná a je tu jedem milý chlap, všechno píšeme si dobrý, i se mi líbí, ale napsal mi že má 160 cm já 173,zdá se mi to šílený k sobě, ale v pátek máme schuzku, těším se a zároven se nejvíc bojím právě tohohletoho.Je teda asi o rok a pul starší než já, což je ideální, ale mám zkušenosti právě se stejně vysokýma nebo vyššíma. Prosím je tu nějaká taková, bojím se že se nebudu cítít vedle něj, jak se cítite vy, neohlíží na vás okolí, překáží to nějak, nebo cokoliv? děkuju moc a prosím fakt mě nekamenujte je to pro mě nová zkušenost, tak se bojím.
To je zokej?
Ahoj,
a je to podstatné? Není.
Připomínáš mi kamarádku, která chodila s klukem o pár centimetrů menším, než je ona a děsně to řešila, že si vlastně ani nemůže vzít odpadky do společnosti atd.
No a pak ho opustila s klukem o hlavu menším, jestli má odpadky nebo ne je už úplně fuk a mají spolu dvě děti a spokojené manželství (nebo to alespoň tak vypadá). A téma to pro ni není.
Takže… na schůzku jdi a sama uvidíš.
Stezejni je, jestli ta vyska nejak ovlivnuje jeho sebevedomi. Proc ti psal, kolik meri? Ty ses ho ptala? Pokud ti to psal sam od sebe, tak he mozny, ze s tim ma vnitrni problem. Mne he tohke jedno v podstate, kolik chlap meri, ale jen za predpokladu, ze vyskou, at uz nizkou ci vysokou a koneckoncu i cimkoliv jinym, netrpi jeho sebevedomi. Nesebevedomi chlapi jdou pro me totalne asexualni.
Já mám asi 185cm a manžel asi 180cm. Nevadí nám to. Negativních reakcí okolí jsme si nevšimli. A jestli to někomu vadí tak to je jeho problém, milujeme se a to je nejdůležitější. Pokud by mi na tom chlapovi záleželo tak by mi to bylo úplně jedno. Navíc jak já jsem vysoká jak se mi vysocí chlapi prostě nelíbí.
![]()
Kdyby byl ten pravej a citila bych se vedle nej skvele, tak by mi bylo uplne fuk, jestli ma o x cm min nez ja nebo mu chybí ruka, nerostou vousy a je plešatej. Pritahovat te musí…ale to je o necem jinym než o výšce. Jestli je to chlap, jak ma bejt, nepodléhala bych zbytecnym predsudkum.
Musel by být hodně charismatický, zaujmout mě osobností. kdyby byl, tak si to dovedu představit. A to jsem vždycky koukala po hodně vysokých mužích, můj má 2m. Ale s postupujícím věkem ty nároky na vzhled už nemám takové. Mám kolem sebe menší kolegy, do kterých bych šla bez váhání, nebýt zadaná
prosím annym ať se někdo nepozná.
@kalie píše:
Stezejni je, jestli ta vyska nejak ovlivnuje jeho sebevedomi. Proc ti psal, kolik meri? Ty ses ho ptala? Pokud ti to psal sam od sebe, tak he mozny, ze s tim ma vnitrni problem. Mne he tohke jedno v podstate, kolik chlap meri, ale jen za predpokladu, ze vyskou, at uz nizkou ci vysokou a koneckoncu i cimkoliv jinym, netrpi jeho sebevedomi. Nesebevedomi chlapi jdou pro me totalne asexualni.
No, já myslím, že být chlap a mít 160 cm je nešťastné a asi na to po zkušenostech radši předem upozornil, o jeho sebevědomí to nemusí nic vypovídat.
Já mám 160 cm a jednou v životě se mi podařilo mít rande s chlapem, který měl 155. Vadilo mi to, potrpím si na vysoké chlapy. A nejde ani o to, co si myslí okolí, prostě u takového chlapa nemám pocit ochrany. Asi má vliv, že se na mě vždycky lepili ti malí, právě proto, že nechtěli mít větší ženu a mysleli si, že je musím chtít, jen proto, že jsem malá. Moje spolužačka kdysi (180 cm) chodila se spolužákem, který měl 165 a hlavně asi o 20 kg míň, říkali, jak kašlou na konvence, ale vypadalo to fakt blbě a moc dlouho jim to nevydrželo. Je to ale čistě individuální. ![]()
Ahojky dámy, prosímvás přicházím s možná lehce vtipným tématem, snad mě tu nikdo neodsoudí, nebo nesežere za tuto věc. Chci se zeptat zda je tu nějaká žena která má výškově menšího parnera než je ona a o kolik, popřípadě kolik máte obadva. Hledám si nového parnera protože jsem ted nezadaná a je tu jedem milý chlap, všechno píšeme si dobrý, i se mi líbí, ale napsal mi že má 160 cm já 173,zdá se mi to šílený k sobě, ale v pátek máme schuzku, těším se a zároven se nejvíc bojím právě tohohletoho.Je teda asi o rok a pul starší než já, což je ideální, ale mám zkušenosti právě se stejně vysokýma nebo vyššíma. Prosím je tu nějaká taková, bojím se že se nebudu cítít vedle něj, jak se cítite vy, neohlíží na vás okolí, překáží to nějak, nebo cokoliv? děkuju moc a prosím fakt mě nekamenujte je to pro mě nová zkušenost, tak se bojím.