Jak dlouho bude bolet rozchod?

Anonymní
29.9.20 15:51

Jak dlouho bude bolet rozchod?

Jsem týden po rozchodu se svým prvním klukem. Byli jsme spolu skoro dva roky a já věřila, že on bude ten pravý. Bohužel nebyl. Rozešel se on se mnou neodpustitelným způsobem v opilosti, takže přestože tvrdí, že mě pořád miluje, já s ním už být nemůžu. Po tom všem co mi udělal a jak mi ublížil už ho ani nemiluju. Celkově vztah v poslední době už úplně nefungoval a já vím, že rozchod byl správný krok, kdyby to neudělal on, asi bych to za chvíli udělala já. Přesto je to všechno hrozně těžké, mám pocit, že život najednou ztratil smysl, nemám co dělat a jen tak jako přežívám. Spíš než on mi asi chybí ten život ve vztahu, to jak mi někdo říkal, že mě miluje, měla jsem s kým trávit čas a připadalo mi, že můj život má smysl. Teď se cítím hrozně a zajímalo by mě, za jak dlouho to přejde a za jak dlouho případně jste si vy našly nový vztah. Chtěla bych slyšet jen nějaká povzbudivá slova, vím, že to chce čas, ale ráda bych měla nějakou naději, že si třeba ještě jednou někoho najdu. Teď mi totiž připadá, že už nikdy nikoho nepotkám a nebudu tak moc milovat… Děkuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
738
29.9.20 16:03

Ale budeš znovu milovat, neboj. :hug: On je bolestivý každý rozchod, nejen ten první. A je to asi dost individuální, podle přístupu k věci. Po 14 dnech se budeš tak jako tak cítit trošku „lehčeji“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122406
29.9.20 16:17

Chvilku buď sama- ten pravý se určitě včas objeví. A jak dlouho sama? Tři až šest měsíců. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
29.9.20 16:34

Chápu je to bolestivé moc, ale mohlo to být horší. Bude to bolet tak měsíc když se spolu nebudete vidět, psát si a jakkoliv se kontaktovat.Brzo si uvědomíte, že to bylo to nejlepší co jste pro sebe mohli udělat. Jít dál a hledat novou lásku. Zažila jsem to také, jen po 8 letech a dítětem. Moc to bolelo, nemohla jsem se nadechnout, jak moc to bolelo.Ted to budou 4 roky co spolu nejsme a já nechápu, jak jsem mohla s tím člověkem žít! Každý jsme byli úplně jinde. Teď je to on kdo kouká na mě a lituje 😁 Několikrát se chtěl vrátit, ale mě to ublížení stačilo jednou. Strašně mi ublížil, zlomil srdce odešel i od svého dítěte, protože se pak dost dlouho neozval a nezajímal se o něj. Moc se mi ulevilo, že ten poslední kdo odmítl a dál košem jsem byla já i když mě to bolelo. Takže hlavu hore a bude lépe! A hlavně se nevracet kdyby náhodou měl slabou chvilku a přitáhl :lol: Neponižovat se a jít dál!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
29.9.20 17:09
@Anonymní píše:
Jsem týden po rozchodu se svým prvním klukem. Byli jsme spolu skoro dva roky a já věřila, že on bude ten pravý. Bohužel nebyl. Rozešel se on se mnou neodpustitelným způsobem v opilosti, takže přestože tvrdí, že mě pořád miluje, já s ním už být nemůžu. Po tom všem co mi udělal a jak mi ublížil už ho ani nemiluju. Celkově vztah v poslední době už úplně nefungoval a já vím, že rozchod byl správný krok, kdyby to neudělal on, asi bych to za chvíli udělala já. Přesto je to všechno hrozně těžké, mám pocit, že život najednou ztratil smysl, nemám co dělat a jen tak jako přežívám. Spíš než on mi asi chybí ten život ve vztahu, to jak mi někdo říkal, že mě miluje, měla jsem s kým trávit čas a připadalo mi, že můj život má smysl. Teď se cítím hrozně a zajímalo by mě, za jak dlouho to přejde a za jak dlouho případně jste si vy našly nový vztah. Chtěla bych slyšet jen nějaká povzbudivá slova, vím, že to chce čas, ale ráda bych měla nějakou naději, že si třeba ještě jednou někoho najdu. Teď mi totiž připadá, že už nikdy nikoho nepotkám a nebudu tak moc milovat… Děkuju

Dlouho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
29.9.20 17:18

To je u každého jinak a záleží i na okolnostech rozchodu, ale jestli chceš nějaké číslo, tak jsem četla, že smutek obvykle trvá čtvrtinu času než trval vztah. Jsou lidi, kteří jdou prakticky ze vztahu do vztahu a nevadí jim to, já doporučuju si smutek odžít a naučit se i být sama (sama se sebou), podle mě jsou takoví lidé pak lépe vybaveni do dalšího života. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.20 20:50

Děkuju všem, aspoň trochu mi to pomohlo

• Citovat
  • Upravit
espresso2020
30.9.20 05:27
@Anonymní píše:
Jsem týden po rozchodu se svým prvním klukem. Byli jsme spolu skoro dva roky a já věřila, že on bude ten pravý. Bohužel nebyl. Rozešel se on se mnou neodpustitelným způsobem v opilosti, takže přestože tvrdí, že mě pořád miluje, já s ním už být nemůžu. Po tom všem co mi udělal a jak mi ublížil už ho ani nemiluju. Celkově vztah v poslední době už úplně nefungoval a já vím, že rozchod byl správný krok, kdyby to neudělal on, asi bych to za chvíli udělala já. Přesto je to všechno hrozně těžké, mám pocit, že život najednou ztratil smysl, nemám co dělat a jen tak jako přežívám. Spíš než on mi asi chybí ten život ve vztahu, to jak mi někdo říkal, že mě miluje, měla jsem s kým trávit čas a připadalo mi, že můj život má smysl. Teď se cítím hrozně a zajímalo by mě, za jak dlouho to přejde a za jak dlouho případně jste si vy našly nový vztah. Chtěla bych slyšet jen nějaká povzbudivá slova, vím, že to chce čas, ale ráda bych měla nějakou naději, že si třeba ještě jednou někoho najdu. Teď mi totiž připadá, že už nikdy nikoho nepotkám a nebudu tak moc milovat… Děkuju

Ahoj, bohuzel dost dlouho… byl jsem hodne zamilovany do jedne zeny a I po dlouhem casu si obcas vzpenu na vsechno krasne. Takovy je bohuzel uz zivot…

• Citovat
  • Upravit
3
9.2.21 13:22
@Anonymní píše:

Zažívám něco podobného, ale pořád ho miluji i přesto co mi v životě udělal. Byli jsme spolu 5 let a máme spolu roční holčičku. Po rozchodu si našel hnedka náhradu i přesto jak mi tvrdil, že mě miluje. Smutný je na tom, že když se nám narodila dcera tak po 3 měsících mi zahl právě s tady s tou s kterou je. Tak jsem se sním rozešla a ta slečna ho nechtěla (s kterou mě podvedl a s kterou teď je), protože měla přítele, tak si našel jinou a mladší. Potom mi strašně vypisoval, jak moc mě chce zpět a já mu prostě neodolala a vrátila se. Hodně pro mě znamenal a hlavně znamená, protože máme spolu dceru. No 2 měsíce jsme spolu vydrželi a šel pak právě tady za tou a ta čeká dítě s tím ex svým…Spolu už nejsme od září a pořád mě to tak nějak trápí. Zažili jsme spolu krásný vztah, ale jak se narodila dcera, tak mu trošku ruplo v bedně a začal dělat blbosti. V minulosti jsme se sice rozešli, ale nikdy jsme bez sebe nebyli tak dlouho. Před měsícem mi řekl, že už mě nemiluje 2 roky, ale nechápu jednu věc proč teda si semnou udělal dceru? Aby měl jistotu, že když se na něho ta slečna vykašle, že se má kam vrátit?. Zkoušela jsem novej vztah, jenže ex přítel mi dělal problémy a dokonce mi napsal jestli mi nepřijde blbí dávat fotky na fb s novým přítelem, když jsme spolu byli 5 let. Smutný je na tom, že s tou slečnou je, už od září myslím si, že mi nemá co vyčítat když to byl on kterej mě a dceru opustil. Podle jeho mámi se nedokáže smířit s naším rozchodem a proto, když si najdu nového přítele, tak dělá takový pekla. Podle mě něco na tom bude znám ho dost na to abych to posoudila. Pořád k němu něco cítím a myslím si, že on ke mě taky proto, už tak často za malou nechodí tak jak před tím nebo ho i ovlivňuje jeho slečna, protože ví jak moc mě miloval. Vtipný na tom je, že dva měsíce na zpátek jí podvedl semnou a ne jednou a ta slečna dělá jakoby se nic nestalo. Takže si myslím, že furt ke mě něco cítí a nedokáže si to přiznat. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí