Menstruace a její oddálení

21.4.20 19:11

Menstruace a její oddálení

Předem zdravím. Potřebovala bych na nějakou dobu oddálit menstruaci. Minulý měsíc jsem to měla 23. Teď bych potřebovala abych to 25 neměla a měla to až alepsoň 26. Každý den piju šťávu z citrónu a dokonce i jím spoustu citrónu. Nejsem si ale jistá jestli to bude 100% fungovat proto bych potřebovala nějaké rady nebo cokoliv. Vím že takových témat je tu dost. Ke gynekoložce vzhledem k situaci úplně nechci ale kdyby bylo něco volně prodejného tak to koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
21.4.20 19:13

@Tajemna1234 nebude to fungovat, tak na 99 % :mrgreen: tohle se má řešit předem, ne na poslední chvíli.. Vesměs se berou pilule nebo ha.. Pokud je fakt vážný důvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
21.4.20 19:15

Ja v puberte pila hodne citronove podebradky a kolikrat se stalo ze dva tri dny bylo zpozdeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.4.20 19:45
@Tajemna1234 píše:
Předem zdravím. Potřebovala bych na nějakou dobu oddálit menstruaci. Minulý měsíc jsem to měla 23. Teď bych potřebovala abych to 25 neměla a měla to až alepsoň 26. Každý den piju šťávu z citrónu a dokonce i jím spoustu citrónu. Nejsem si ale jistá jestli to bude 100% fungovat proto bych potřebovala nějaké rady nebo cokoliv. Vím že takových témat je tu dost. Ke gynekoložce vzhledem k situaci úplně nechci ale kdyby bylo něco volně prodejného tak to koupím.

Nebude. V importovaném citronu je málo C. Gynekoložka ti může poslat e-recept.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
14.8.21 12:40

Oddálení

Ahoj holky,
Vím, že se to tu řeší, ale mě čeká v dohledné době IUI, ale před tím musím na vyšetření průchodnosti vejcovodu, jenže mám cyklus plus minus 28 až 35 dnů a minulý měsíc mi to nevyšlo, jelikož jsem to dostala déle a už neměli místo. Mám na to jít 14.9.,ale já to tento měsíc dostanu určitě dříve, poznám to podle ovulace a ta je teď, tím pádem to přijde za cca 14 dnů a na toto vyšetření se má jít 7.az 12.den… myslíte, že by mi mohla gyndarka napsat něco na posunutí o cca 5 dnů?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
14.8.21 12:43

@Majdasss tak se jí zeptej, ale dá se to oddálit jenom hormonálně a nevím jestli ti to pak neudělá guláš zas v dalším cyklu, nebo neovlivní nějaká další vyšetření :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
14.8.21 12:54

@Kriss Tina já právě asi budu muset ty hormony, ale nechci no…štve mě to, chodíme do Gennetu v Lbc a to že mi celé vyšetření posunou o měsíc mě naštvalo a nechci, aby se to stalo znovu no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20503
14.8.21 13:23

Pokud to brát můžeš gynekoložka by ti napsala Norethisteron, myslím, že nic jiného opravdu fungujícího neni.
Já ho teď také budu muset na příští víkend brát, máme akci o které sem nevěděla, ale měli sme snažení a ten lék by se měl brát 2-3 dny před začátkem ms, kterou mám také každý cyklus jinak, a teď sem na vážkách, zda to risknout, kdyby se zadařilo, test nemá smysl takto brzo dělat, má někdo zkušennost, že byl nevědomky těhu, bral Norethisteron a těhu nebylo nějak ohrožené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
14.8.21 13:38

@lucypaja ano, moje sestra. Vzala si ho kvůli dovolené. Tam počali. Otěhotněla, bylo to v děloze, ale neprokazana srdeční akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20503
14.8.21 13:50

@Dorotka101-děkuji za zkušennost, mrzí mě to, už sem měla dvě miminka u kterých skončila srdeční akce a už bych to zažít nechtěla, no mám ještě čas se rozhodnout u mě je jinačí to, že pokud se zadařilo, lék sem nebrala, ale právě až v době příchodu ms..je to teda dilema a rozhodování, blbé je, že na té akci s dětma bude problém s wc a cestování, tak nevím…ale děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
14.8.21 14:10

Mně to právě taky štve…zrovna když potřebuji, aby přišla déle, přijde dříve :lol: a to je poslední vyšetření, pak už se jde na to, proto mě to štve…a jaké máte zkušenosti s těmi hormony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20503
14.8.21 14:15

@Majdasss-a v tom caru by neporadili třeba můžou dát lékaři jednorázově nějakou injekci? Já sem to kdysi, když sem se seznámila s přítelem, dělala sem na směny byli sme každý z jiného města a viděli sme se různě, brala dlouhodobě a úplně v pohodě, pak mi ms dorazila, asi před dvěma lety sem to také brala a ok, ale znám holky, kterým to cyklus úplně rozházelo a bylo jim zle, že to brát nemůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
14.8.21 14:23

@lucypaja není zač. Někde jsem četla radu dr. Pani se ptala, jestli tyto prášky na oddálení mohou ublížit začínajícímu těhotenství. Jeho odpoved: tak buď si je vemte a chraňte se nebo se nechraňte a neberte je. Vic se k tomu nevyjádřil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20503
14.8.21 14:29

@Dorotka101-no on nikdo nezaručí, že se něco nemůže stát, tak jako, když člověk neví, že je těhotný, dělá běžné věci, i ty, co by v těhu nedělal a pak je vše ok u jiného nemusí, u prvního dítěte sem nevěděla tři měsíce, že sem těhotná a miminko bylo zdravé..dva měsíce sem měla ms, třetí už ne, tak sem na konci šla na kontrolu paradox je že nevíme, kdy k těhu došlo, nesnažili sme se..ale provozovali sme přerušovaný styk tak tam někde nastala ta chvilka, no uvidím, co vymyslím, kdybych tušila, že to dostanu hned 25dc tak to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
14.8.21 14:49

@lucypaja je mi to jasny. Já jen ze dr pobavil, jeho příspěvek jsem sem napsala s nadsázkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová