Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě jediny co pomáhá,tak nahoru nohy,pokrceny a hlavne ibalginy..
@Sára 1 píše:
Při menstruaci se mi strašně motá hlava. Hlavně prvních pár dní. Co s tím? Máte to někdo taky? Vůbec nevím, jak dneska celý den zvládnu.
Já mám taky motání hlavy a podobne různé nepříjemné stavy spojené s cyklem ( měřím bazální teplotu takže mám přehled kdy se co děje ). Mivam i třebas to, že když se zvednu ze sedu, pěkně se mi zamotá hlava. Já jsem taky teda před 3 měsíci musela užít Postinor ( a užila jsem si během těch měsíců Peklo na zemi ), dříve jsem měla cyklus ok, jen pred MS lehkou bolest břicha, po Postinoru sice cyklus s ovulaci a tak nějak pravidelný ale pořád na sobě pociťuju rozbouřené hormony.. no a co chci říct.. doma mám profesionální tlakoměr, a tlakem to motání není. Nemusí to být tlakem, radši se zmerte, ať zbytečně nelupete kofein. Mimoto, kafe stejně ten tlak zvedne na chvíli a když pak prudce klesá tak nastanou nové motáky ( nebo aspoň u mě )
Zdravím, dceři bude za 4 měsíce 16let, ale menstruace se pořád nedostavila, prsa i chloupky rostou. Je hodně stydlivá a ke gynekologovi nechce. Mám strach aby to nemělo vliv v pozdějších letech na plodnost… Jak jste řešily? Pokud jsem dala do nesprávné kategorie tak se Vám moc omlouvám , ale na tuto moderní technologii moc nejsem . Kdyby se někdo ptal tak měří 170cm a váží 80kg ( nyní hodně hubne , protože je sama se sebou nespokojená ) Děkuji moc všem za odpovědi