Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@admin, něco podobného tu bylo včera, akorát se to tykalo vysvětlení osmiletému synovi.
No tak buď ráda, že máš bráchu, který je zralejší a víc v pohodě, než jsou tvoje kamarádky.
Divný to není. Ale já jsem si bratra pro vložky neposílala (proč taky, koupila jsem si je sama), ani se mi nestala nikdy nehoda (ženská to málokdy dostane zčistajasna proudem). Asi bych zkusila být připravenější, nosit intimky a mít nějakou zásobu hygienických pomůcek.
Na nehodu si kup vanish, krev to spolehlivě ze všeho dostane, pokud se předtím nezapere.
A zajímalo by mě, jak 14 ti letou napadne na tohle téma psát na web z větší části pro matky.
@Anonymní píše:
Ahoj,
Je mi 14 a mám 15 letého bráchu.
Vím, že jste skoro všichni v jiné věkové kategorii, ale jak se během vaší menstruace chovali dřív vaši sourozenci?
Můj brácha mi v pohodě šel do obchodu koupit vložky a když se mi ve škole stala nehoda, tak mi dal svojí mikinu, kterou jsem mu zničila.
Mluvila jsem o tom s kamarádkama a ony říkaly, že jim to příjde divný, že prý jejich sourozenci v jeho věku by to neudělali…
kurna, kolik uchylaku sem dnes jeste bude psat
… btw. pochybuji, ze 14ti leta s docela slusne psanym textem, by si nebrala do skoly vlozky
ci chodila bez mikiny
…ostatne, ze jsi uz davno dospely, ne moc inteligentni, uchyl svedci tva posledni… ![]()
Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.
Ahoj,
, tak mi dal svojí mikinu, kterou jsem mu zničila.
Je mi 14 a mám 15 letého bráchu.
Vím, že jste skoro všichni v jiné věkové kategorii, ale jak se během vaší menstruace chovali dřív vaši sourozenci?
Můj brácha mi v pohodě šel do obchodu koupit vložky a když se mi ve škole stala nehoda
Mluvila jsem o tom s kamarádkama a ony říkaly, že jim to příjde divný, že prý jejich sourozenci v jeho věku by to neudělali…