Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj, potřebovala bych poradit. Po pěti letech na začatku února jsem vysadila HA.Poslední menstruaci jsem mela 4.2. Měsíc je pryč dávno a já pořád čekám a menstruace nikde,protože by jsme chtěli miminko ve mě svitla naděje,že třeba jsem těhotná. Ale dva testy dělané týden po sobě byly negativní. ![]()
Zajdi si k doktorovi. Ten ti to řekne nejlépe. Pokud těhotná nejsi, máš problém s cyklem a píchne Ti vyvolávačku. Stává se to po vysazení ha. ![]()
jako spozdeni muze byt zpusobene mnoha faktory…kdyz je test vickrat negativni,tak ms treba neprijde po vysazeni antika,unava,nemoc,cysta…takze bych sla k doktorovi…
Ahoj … jsem na tom úplně stejně jako ty. Vysazení HA, poslední MS 7.2. … dělala jsem si taky 2testy pár dnů po sobě a negativní. Příští čtvrtek jdu k doktorce
Tak se uvidí …
Jinak vyvolávačka nevadí ani když jsi těhotná, tak nemusíš mít strach ![]()
Ahoj.
Je nás tu asi víc. Já jsem taky vysadila HA (už na začátku ledna), poslední MS byla 9.2., pak minulý pátek v termínu očekávané MS přošlo místo toho jen dvoudenní špinění
Test je samozřejmě negativní (dělala jsem si ho naposledy 15.3.), takže taky vůbec nevím co si myslet…
Takže nejsem sama s takovými problémy
Já si chtěla zajít k doktorovi v pátek ale přišla jsem tam asi o pet minut pozděj než měl ordinační hodiny
Takže zase nic nevím co vlastně se mnou je
Testy jsem si dála taky dva a nic..A já si myslela že snad
Momentálně jsem na nemocenské takže se k doktorovi jen tak nedostanu protože má ordinační hodiny jen ráno
Ale stejně chci přejít k jinýmu a on má i odpoledne tak asi zajdu rovnou k němu a bude..
Klara123 tak potom napiš jak jsi dopadla u doktora
A co to vubec muže být.. určitě za to muže ta HA ale přála bych si být těhotná i když vím že takových lidí je málo co otehotní hned po vysazení.
marillynka-určitě dám vědět co a jak … a hned takhle po vysazení HA se nám zadařila první dcerka
Ale to jsem měla hned pozitivní test a cítila jsem se tak nějak divně. Teď mám akorát nafouklý břicho a furt mě pobolívá. Tak uvidíme co řekne paní Dr.
Za mě doufám, že jsme všechny pěkně těhu, akorát máme nějakou vadnou sérii TT ![]()
Přidávám se k Londy
Vubec by to nevadilo kdyby náhodou byla špatná série
Tak doufám,že to není holky nic hroznýho MS konečně přinde a můžeme se vesele snažit dál ![]()
Mno tak já příznaky snad moc ani žádný nemám,ale kolikrát mě ráno bolelo břicho MS nepřišla i když mě vždycky bolívalo a pak za den přišla a ted nic tak nevím co to zas bylo..a nák často chodím na záchod,ale to je tak všechno..
Klara123 ty máš taky náký mimčo už doma? Nebo se snažíte o první jako my?
Londi vy už jedno máte závidím ![]()
Tak to jsme na tom stejně
Říkali jsme si že počkáme tak do září zajedem si ještě na dovolenou našetříme náký peníze,ale nakonec nás to tak vzalo že sme si řekli že čekat nebudem a uvidíme.. Kolem začali mít kamaradky mimina a bylo to ![]()
To my jsme se v září vzali no a pak jsme si řekli, že vlastně nemáme na proč čekat ![]()
Manžovi je 33 a naznal, že prý už má nejvyšší čas ![]()
To můj přítel taky říkal že má skoro třicítku na krku tak na co teda čekat že ![]()
A jak to ted hlky u vás je pořád stejně jako u mě ? MS pořád nikde a dny pořád utíkají konec měsíce se blíží ![]()
U mě teda pořád stejný - MS nikde, ani náznaky, test dělaný včera negativní ![]()
Marillynka,
ja to mela hodne podobne. HA jsem vysadila koncem ledna. Posledni menstruace byla 28.1. Mesic presel a nikdy nic. Nakonec prisla az 11.3. Podle mereni BT byla ovulace 34DC a cely cykus trval 42dni. Prej se to tava po vysazeni HA. Uvidime co prinese tento mesic. Ja bych radila vyckat tak do 45DC. Drzim palecky.