Menstruace nikde a test negativní

1488
18.3.11 12:35

menstruace nikde a test negativní

ahoj, potřebovala bych poradit. Po pěti letech na začatku února jsem vysadila HA.Poslední menstruaci jsem mela 4.2. Měsíc je pryč dávno a já pořád čekám a menstruace nikde,protože by jsme chtěli miminko ve mě svitla naděje,že třeba jsem těhotná. Ale dva testy dělané týden po sobě byly negativní. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8001
18.3.11 12:49

Zajdi si k doktorovi. Ten ti to řekne nejlépe. Pokud těhotná nejsi, máš problém s cyklem a píchne Ti vyvolávačku. Stává se to po vysazení ha. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
18.3.11 12:53

jako spozdeni muze byt zpusobene mnoha faktory…kdyz je test vickrat negativni,tak ms treba neprijde po vysazeni antika,unava,nemoc,cysta…takze bych sla k doktorovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
18.3.11 21:51

Ahoj … jsem na tom úplně stejně jako ty. Vysazení HA, poslední MS 7.2. … dělala jsem si taky 2testy pár dnů po sobě a negativní. Příští čtvrtek jdu k doktorce :think: Tak se uvidí …
Jinak vyvolávačka nevadí ani když jsi těhotná, tak nemusíš mít strach :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
18.3.11 21:56

Ahoj.
Je nás tu asi víc. Já jsem taky vysadila HA (už na začátku ledna), poslední MS byla 9.2., pak minulý pátek v termínu očekávané MS přošlo místo toho jen dvoudenní špinění :-? Test je samozřejmě negativní (dělala jsem si ho naposledy 15.3.), takže taky vůbec nevím co si myslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
19.3.11 13:02

Takže nejsem sama s takovými problémy :( Já si chtěla zajít k doktorovi v pátek ale přišla jsem tam asi o pet minut pozděj než měl ordinační hodiny :( Takže zase nic nevím co vlastně se mnou je :( Testy jsem si dála taky dva a nic..A já si myslela že snad :( Momentálně jsem na nemocenské takže se k doktorovi jen tak nedostanu protože má ordinační hodiny jen ráno :( Ale stejně chci přejít k jinýmu a on má i odpoledne tak asi zajdu rovnou k němu a bude..
Klara123 tak potom napiš jak jsi dopadla u doktora :)A co to vubec muže být.. určitě za to muže ta HA ale přála bych si být těhotná i když vím že takových lidí je málo co otehotní hned po vysazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
19.3.11 21:06

marillynka-určitě dám vědět co a jak … a hned takhle po vysazení HA se nám zadařila první dcerka :-) Ale to jsem měla hned pozitivní test a cítila jsem se tak nějak divně. Teď mám akorát nafouklý břicho a furt mě pobolívá. Tak uvidíme co řekne paní Dr. :-) Za mě doufám, že jsme všechny pěkně těhu, akorát máme nějakou vadnou sérii TT :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
19.3.11 22:14

klara123: vadná série? Tak to by bylo super! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
20.3.11 11:19

Přidávám se k Londy :)) Vubec by to nevadilo kdyby náhodou byla špatná série :-) Tak doufám,že to není holky nic hroznýho MS konečně přinde a můžeme se vesele snažit dál :-)
Mno tak já příznaky snad moc ani žádný nemám,ale kolikrát mě ráno bolelo břicho MS nepřišla i když mě vždycky bolívalo a pak za den přišla a ted nic tak nevím co to zas bylo..a nák často chodím na záchod,ale to je tak všechno..
Klara123 ty máš taky náký mimčo už doma? Nebo se snažíte o první jako my?
Londi vy už jedno máte závidím :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
20.3.11 18:01

marillynka nemáme :( snažíme se o první…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
20.3.11 20:49

Tak to jsme na tom stejně :-) Říkali jsme si že počkáme tak do září zajedem si ještě na dovolenou našetříme náký peníze,ale nakonec nás to tak vzalo že sme si řekli že čekat nebudem a uvidíme.. Kolem začali mít kamaradky mimina a bylo to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
20.3.11 20:58

To my jsme se v září vzali no a pak jsme si řekli, že vlastně nemáme na proč čekat :-D
Manžovi je 33 a naznal, že prý už má nejvyšší čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
21.3.11 12:23

To můj přítel taky říkal že má skoro třicítku na krku tak na co teda čekat že :)
A jak to ted hlky u vás je pořád stejně jako u mě ? MS pořád nikde a dny pořád utíkají konec měsíce se blíží :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
21.3.11 12:33

U mě teda pořád stejný - MS nikde, ani náznaky, test dělaný včera negativní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16248
21.3.11 12:56

Marillynka,
ja to mela hodne podobne. HA jsem vysadila koncem ledna. Posledni menstruace byla 28.1. Mesic presel a nikdy nic. Nakonec prisla az 11.3. Podle mereni BT byla ovulace 34DC a cely cykus trval 42dni. Prej se to tava po vysazeni HA. Uvidime co prinese tento mesic. Ja bych radila vyckat tak do 45DC. Drzim palecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí