Menstruace po měsíci, pozitivní tt

Anonymní
21.5.21 06:41

Menstruace po měsíci, pozitivní tt

Ahoj holky. Odpoledne mažu na gyndu, ale chtěla sem se zeptat na vaše zkušenosti. Menstruaci jsem měla naposledy 31.3. Jelikož jsem další nedostala udělala jsem si tt a vyšli asi 4× pozitivní i když s duchy. Šla jsem na gyndu a tam mi doktor řekl, že to vypadá nadějně ať přijdu dnes. Jenže já se dnes ráno vzbudila a dost krvácím jako při ms. :,( Může to být menstruace? Vyšetří mě vůbec na gyndě? Děkuju za vaše názory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37144
21.5.21 06:51

Vyšetřit tě vyšetří, ale možná půjde o potrat. Předem se nestresuj a normálně tam jdi, v tom začátku je vše nejisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
21.5.21 06:51

Tak jestli si nemela silnou carku na tehotenskym testu a mela si jen duchy a ted si zacala krvacet, tak tehotna nebudes a odejde to nejspis s MS. :nevim:.. jinak jo, lze vystetrit i pri MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
21.5.21 06:56

Urcite te vysetri..ja mela to same po trech tydnech vynechani, no nevyslo to..ale to je jen moje zkusenost..ja jsem si teda delala jeste tehu test v den, kdy jsem zacla krvacet a uz byl negativni..tak to muzes treba zkusit, jestli nevydrzis do odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.21 07:17

Děkuju vám za vaše názory. Jsem z toho smutná, jelikož se snažíme už půl roku :,( uvidim co mi řekne doktor a budu se snažit být v klidu :(

• Citovat
  • Upravit
10925
21.5.21 07:29
@Anonymní píše:
Děkuju vám za vaše názory. Jsem z toho smutná, jelikož se snažíme už půl roku :,( uvidim co mi řekne doktor a budu se snažit být v klidu :(

Holka, s “už půl roku” tady naseres polovinu lidi :lol:… pul roku je nic, my cekali 3 roky ted a je to oproti nekterym holkam tady chvilicka :).. takze v klidu, neplas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
21.5.21 08:04
@Anonymní píše:
Děkuju vám za vaše názory. Jsem z toho smutná, jelikož se snažíme už půl roku :,( uvidim co mi řekne doktor a budu se snažit být v klidu :(

Už pul roku nic neni. Mela si jen ducha na testu? To bych se zázrakem nepočítala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
21.5.21 08:27

Minimalne si tam zajdi at neco nezanedbas. Jinak preji hodne stesti.

Mimochodem nevim proc bys mela nestvat nekoho ze se snazite pul roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.21 08:30

@Len123l mockrát děkuji :srdce: snad to bude v pořádku, netuším. Bohužel toto se nestalo poprvé vždy když mi doktor oznámil, že to vypadá nadějně přišla ms. Tentokrát mi bylo divné že bych jí dostala po takové době a čárky na testech postupně sílili. :(

• Citovat
  • Upravit
4731
21.5.21 08:31
@Len123l píše:
Minimalne si tam zajdi at neco nezanedbas. Jinak preji hodne stesti.Mimochodem nevim proc bys mela nestvat nekoho ze se snazite pul roku

Taky nevim..mozna, kdyby napsala 2 mesice..my se snazili 3 a pul a vim, ze i po tom pul roce mi to prislo dlouhy..to uz spis po tech dalsich trech letech prijde ten pul rok jak nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.21 08:35

@Melodie91 právě že mi to přijde dlouhé i když pro někoho to může být krátká doba. Mám synka a i když jsem nic neplánovala otěhotněla jsem hned, tenkrát. Proto mi přijde půl roku snažení dlouho :( navíc když si to miminko moc přejeme, tak je to pro mě strašné :( už si kolikrát říkám co dělám špatně :(

• Citovat
  • Upravit
942
21.5.21 08:36
@Anonymní píše:
@Melodie91 právě že mi to přijde dlouhé i když pro někoho to může být krátká doba. Mám synka a i když jsem nic neplánovala otěhotněla jsem hned, tenkrát. Proto mi přijde půl roku snažení dlouho :( navíc když si to miminko moc přejeme, tak je to pro mě strašné :( už si kolikrát říkám co dělám špatně :(

Nedelas spatne vubec nic. :hug: nekdy to tak proste je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.21 08:37
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.21 08:38

@Len123l děkuji za podporu, moc si toho vážím :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.21 08:29

Tak to dopadlo tak, že jelikož to bylo ještě hodně malinké, odešlo to i s mentruací :( doufám tedy že brzy se nám to povede.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa