Menstruace po tělísku (jaydee)

63
9.11.23 20:19

Menstruace po telisku (jaydee)

Ahoj holky, chci se zeptat jaka byla menstruace po zavedeni teliska? Uz pred 5ti dny jsem to mela dostat a to jsem vzdy byla tyden pred menstruaci nafoukla jak balon a ted nic. Brala jsem 6 let HA. Citim se ted strasne dobre. Sice jsem po vysazeni jen mesic, ale je mi psychicky moc dobre. Tak se chci zeptat aspon na tu Ha, jestli jste to dostali vubec? Ja mam telisko Jaydee :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Stará známá
9.11.23 20:47
@amuuk píše:
Ahoj holky, chci se zeptat jaka byla menstruace po zavedeni teliska? Uz pred 5ti dny jsem to mela dostat a to jsem vzdy byla tyden pred menstruaci nafoukla jak balon a ted nic. Brala jsem 6 let HA. Citim se ted strasne dobre. Sice jsem po vysazeni jen mesic, ale je mi psychicky moc dobre. Tak se chci zeptat aspon na tu Ha, jestli jste to dostali vubec? Ja mam telisko Jaydee :) :kytka:

Mas zrejme Jaydess a jak sis jiste precetla v pribalovem letaku, v prvních měsících po zavedení Jaydess se často vyskytuje nepravidelné slabé špinění v průběhu cyklu. Toto špinění postupně ustává a většina uživatelek má nakonec velmi slabou menstruaci (v malém procentu případů dokonce žádnou).

• Citovat
  • Upravit
16.11.23 07:22

Zdravím, v květnu jsem si nechala dat hormonální telisko Jaydess.
Od te doby jsem velice často krvacela a dost silné.
Nyní jsem měla dostat menstruaci a vůbec ji nedostala. Mám spíše spineni a je růžové s výtokem.
Pro jistotu jsem si udělala tehotensky test, i když ten by měl být vyloučeny když mám hormonální telisko.
Cetla jsem, ze muže menstruace normálně vymizet s teliskem.

Chci se zeptat, zda má z vás některá podobnou zkušenost a je to normální :D díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová