Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, s partnerem jsme meli nechraneny styk 9 dni pred ms. Ms dorazila, ale trvala jen 3 dny, tedy vcera v puli dne skoncila. Uz jen slabe spinim. NIKDY SE MI TO ZA ZIVOT NESTALO. Vzdy jsem ji mela spis 5-7 dni. Zdala se mi divna. Slabsi. Hlenovita. Vcera mi bylo na omdleni. Palilo a bolelo me v podbrisku. Tehotensky test vcera negativni.. Muzu byt i tak tehotna? Dnes je to 12 dni od styku. Boli me trisla a trosicku podbrisek a lehce prsa. A mam migrenu. ![]()
@Mharuska89 píše:
Ahoj, s partnerem jsme meli nechraneny styk 9 dni pred ms. Ms dorazila, ale trvala jen 3 dny, tedy vcera v puli dne skoncila. Uz jen slabe spinim. NIKDY SE MI TO ZA ZIVOT NESTALO. Vzdy jsem ji mela spis 5-7 dni. Zdala se mi divna. Slabsi. Hlenovita. Vcera mi bylo na omdleni. Palilo a bolelo me v podbrisku. Tehotensky test vcera negativni.. Muzu byt i tak tehotna? Dnes je to 12 dni od styku. Boli me trisla a trosicku podbrisek a lehce prsa. A mam migrenu.
Zkus tak za 3 dny test ![]()
Dobry den preji.Mohu se zeptat? Vynechala mi Ms presne o tyden.Tak jsem si udelala jeden testik a ukazala se mi tam strasne slaba ale opravdu slaba carka. V podstate neviditelna. Myslela jsem ze ji tam mam vymodlenou. Druhy den mi to nedalo a udelala jsem si ho znova a byla tam taky. Ukazala jsem to pritelovi a ten aniz by bedel kde druha carka ma byt rikal ze ji tam taky vidi ale strasne slabe a ze se nam to si zda. Vcera jsem z niceho nic chytla hodne silnou Ms tak jsem si dnes udelala zase test a ta slaba carka se tam jakoby porad ukazuje.Je to ale opravdu skoro neviditelne..Je mozne abych byla nejak v zacatku a i pres to jsem mela Ms? Stalo se to nekomu? Dekuji moc za odpoved. Hezky den preji a drzte kdyztak palce.
![]()
Teoreticky to možný je, ale může to být i nějaká hormonální nerovnováha… I tu migrénu to třeba mohlo způsobit.. (Nevím, co ti ji spouští.) Nebo to se stane, že se prostě časem něco krátko či dlouhodobě změní (délka, příznaky PMS,…) Zkus další test tak za týden… Nebo já jsem zvědavka, já bych zkusila za dva, tři dny… Ale ten týden je jistější…
@MaximBell ta MS trvá pořád?
Možná se tam něco děje, ale pokud ta MS pořád trvá, tak to bohužel vypadá, že to nedopadlo. Ale zkus test po skončení, možné je všechno.. A kdyby ne, tak se říká, že je na příště pohnojeno
držím palce na teď i příp. potom ![]()
No nemohu to ted jeste posoudit.Ale prijde mi ze je slabsi o mnoho a chova se tak jakoby odchazela pomalu..Ma kolegine v praci mi vcera rikala ze mela menstruaci 3 mesice uplne normalne a pak zjistila ze je 3 mesice tehotna. A neni to poprve co jsem to zaslechla..Tak tajne doufam.
![]()
@MaximBell
Já měla velmi slabou mentruaci a byla jsem už těhotná. Ale nebyla to skoro krev. Ještě bych počkala s radováním a udělala si test. Až když čárka zesílela, vydala jsem se 5+5 k doktorovi.
@Russet no tahle ms mi prijde jina nez ty predchozi co jsem mela..Je takova svetlejsi o mnoho a jakoby vodnata nebo jak bych to rekla..No pockame a uvidime..Bud bude stesticko nebo si na nej jeste pockame. Moc dekuji za odpovedi ![]()
Mě právě ta „jiná“ menstruace donutila udělat pak test. Ale díky kolegyni, které jsem řekla, že se cítím nějak jinak, jak kdybych byla těhotná. Nakonec jsme byly obě s rozdílem dvou týdnů ![]()
@Mharuska89 píše:
Ahoj, s partnerem jsme meli nechraneny styk 9 dni pred ms. Ms dorazila, ale trvala jen 3 dny, tedy vcera v puli dne skoncila. Uz jen slabe spinim. NIKDY SE MI TO ZA ZIVOT NESTALO. Vzdy jsem ji mela spis 5-7 dni. Zdala se mi divna. Slabsi. Hlenovita. Vcera mi bylo na omdleni. Palilo a bolelo me v podbrisku. Tehotensky test vcera negativni.. Muzu byt i tak tehotna? Dnes je to 12 dni od styku. Boli me trisla a trosicku podbrisek a lehce prsa. A mam migrenu.
A teď mám hustý výtok hnědočervené barvy. Píchá mě lehce v podbříšku, stehna mě bolí a jsem utahaná. Bolí mě hlava a je mi blivno. Kovová pachuť. Mám se bát.
@Mharuska89 píše:
Zkousela jsem TT dnes rano, jeste lehce spinim, ale uz tam byla slaboulinka carka - duch a predtim snehobilo. Co myslite? Ten duch se mi nedari vyfotit :/
@Mharuska89 píše:
Ahojky! Nechci děsit, ale mohlo by to být mimoděložní těhotenství…já to měla podobně - prvně tedy zpoždění a test negativní, ale pak stejné jako ty - krvácení dorazilo, ale bylo jen 2,5 dne a trošku jiné. Pobolívání podbříšku na jedné straně. Zkusila jsem znovu TT 10.DC, protože mi to nedalo a byl už pozitivní…o 24 hodin později jsem ležela na sále s mimoděložním ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky! Nechci děsit, ale mohlo by to být mimoděložní těhotenství…já to měla podobně - prvně tedy zpoždění a test negativní, ale pak stejné jako ty - krvácení dorazilo, ale bylo jen 2,5 dne a trošku jiné. Pobolívání podbříšku na jedné straně. Zkusila jsem znovu TT 10.DC, protože mi to nedalo a byl už pozitivní…o 24 hodin později jsem ležela na sále s mimoděložním
Ted jsi me silene vydesila. Bojim se
Ja mam krvaceni 5 dni jen lehce slabsi nakonec.