Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neboj se nic
Myslím, že špinění v těhu nebude oplodu škodit a na mimčo to ani potom nebude mít žádný vliv.
Ahoj holky, omlouvám se za anonym (z osobních důvodů). 15. 11. jsem užila postinor (zrovna období ovulace). MS přišla přesně na den (30. 11.), ale byla jiná. Vždy trvá sotva 4 dny, slabší, tentokrát byla velmi silná, trvala 7 dní. Už několikátý den mě pobolívá podbříšek, zkoušela jsem párkrát čípek, je měkký, připomíná mi tvar, jako když je v období menstruace (v tuhle dobu je ovšem zavřený, velmi tvrdý). Mám bílý hojný výtok, který mívám, ale až v období po ovulaci (tu bych měla mít až příští týden). Myslíte, že je to způsobeno hormonálním výkyvem z postinoru? Popř. i těhotenství to může značit? Příští týden jsem objednaná na roční prohlídku. Test jsem zkoušela den před MS, byl negativní. Zítra koupím pro jistotu test, dnes se už do obchodu nedostanu. Ještě mě napadá nějaký zánět. Předem děkuji za přečtění a příp. odpověď.
Přeji hezký večer,
L.
Pokud jsi užila Postinor, tak nevěřím, že by jsi byla těhotná.
Průběh té menstruace má myslím na svědomí ten Postinor. S dr. bych počkala do příštího týdne.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se za anonym (z osobních důvodů). 15. 11. jsem užila postinor (zrovna období ovulace). MS přišla přesně na den (30. 11.), ale byla jiná. Vždy trvá sotva 4 dny, slabší, tentokrát byla velmi silná, trvala 7 dní. Už několikátý den mě pobolívá podbříšek, zkoušela jsem párkrát čípek, je měkký, připomíná mi tvar, jako když je v období menstruace (v tuhle dobu je ovšem zavřený, velmi tvrdý). Mám bílý hojný výtok, který mívám, ale až v období po ovulaci (tu bych měla mít až příští týden). Myslíte, že je to způsobeno hormonálním výkyvem z postinoru? Popř. i těhotenství to může značit? Příští týden jsem objednaná na roční prohlídku. Test jsem zkoušela den před MS, byl negativní. Zítra koupím pro jistotu test, dnes se už do obchodu nedostanu. Ještě mě napadá nějaký zánět. Předem děkuji za přečtění a příp. odpověď.Přeji hezký večer,
L.
to bude jen důsledek postinoru, buď v klidu. je to svinstvo.
@Lejaa Na netu se dá dočíst, že i to je možné. Ale také se přikláním k tomu, že za vše může právě ten postinor. K dr. jdu právě příští týden, po postinoru se má prý jít cca za 3 týdny na kontrolu, vyšlo mi to akorát na roční prohlídku. Tak uvidíme, co kdyžtak zjistí.
Také děkuji za odp.
L.
Anonymko klídek, já to měla kdysi po postinoru skoro to samé…menses jak když podřízneš prasátko, bříško také bolelo…je to holt pro tělo záhul:(
Ahojky holky, chtela bych se zeptat k tematu menstruace a presto tehotna.. 14.2.a 16.2. jsme se manzelem pokouseli..5 dny na to mi prisla pravidelna menstruace a menstruovala jsem jako obvykle ty 4 dny.. 4ty den po skoncene menstruaci jsem zjistila ze opet krvacim ale trvalo to je pul dne.. potom uz klid.. test byl po tomto puldennim krvaceni negativni tak se chci zeptat zdali je mozne ze mohu nyt tehotna ci se jen bouri hormony
dekuji
@Nunulka Ahoj,myslím, že se Ti jen bouří hormony. Přijde mi nepravděpodobné, že bys měla ovulaci 5 dní před MS…To by se ani oplodněné vajíčko nestihlo uhnízdit, protože k nidaci dochází 6-10 DPO.
Ahoj holky, moc prosím za rady nebo zkušenosti. Měla jsem normálně menstruaci, bolely mě předtím prsa, ale menstruace zkončila a už tři dny mě tak nepříjemné bolí prsa, občas v podbřišku a jsem nafouklá. Furt si říkám, že nemohu být těhotná, když sem menses dostala…neznáte to taky někdo??díky moc
Ahoj holky, včera jsem si dělala jen tak z legrace ovu test, co mu ukáže, byla na něm slabá čárka, ráno těhu tes slaboulinký duch, ale přesto jemné špinění, jako když nastupuje ms. myslíte, že i tak by to mohlo být těhu? normálně mám před ms šílený bolesti a tento měsíc jsem uplně v pohodě, nic nebolí, jen sem tam dloubne na leve straně. děkuji
Ahoj holky, poradite? Dostala jsem menstruci o 3 dny pozdeji, byla mozna trosku slabsi, ale mela klasicky prubeh. Skoncila minuly tyden v utery a od te doby me boli podbrisek. Tupa bolest, jako pri ovulaci, mam husty bily vytok, obcas se mi zhoupne zaludek a vcera a dneska dost silne bolesti hlavy. Jsem i takova naladova. Az doted jsem to nepricitala tehotenstvi, ale zacala jsem googlit bolest v podbrisku a dostala jsem az sem… Mela jste nektera takove priznaky? Po ms mam vzdycky klidek, nikdy zadne bolesti ani stresy nemam… Diky moc.