Měření BT

3165
21.6.06 16:53

měření BT

Ahoj holky mám dotaz k těm co měří BT.

Jak se chová váš garf v těchto horkých dnech a nocích? Někde jsem četla že okolní teplota na BT vliv nemá někde že ano tak prosím o vaše názory a zkušenosti. Případně o kolik se vám zdá vyšší nad minulým cyklem.

děkuji

Dacanka

(omlouvám se za založení nové diskuze ale když jsem stejný dotaz položila do jedné už založené tak zmizela bez povšimnutí)

Příspěvek upraven 31.03.15 v 21:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
523
21.6.06 17:05

Ahoj Dacanko,
já si měřím bazálku a teploty i v těchto vedrech mám stejné,jako když ještě taková vedra nebyla.Teplotu si měřím v pochvě,je to přesnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
21.6.06 17:09

tak tam já měřím také je to přesnější a příjemňejší :lol: :wink: :oops:

dík za odpověd Soptiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
21.6.06 17:10

Není zač.A jak u tebe vypadají teploty,jsou v těch vedrech vyšší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
21.6.06 17:16

taky mam rovnake teploty, meriam dole. co sa tyka merania pod pazou nie som si ista ci teplo neovplyvnuje, pretoze mam stale mierne zvysenu 36.9-37.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
21.6.06 18:09

mě by to taky zajímalo já si měřím BT teprve tento cyklus a zatím se mi 10 dní drží teplota na 37-37.1 mám 3 dny spoždění ms.Ale právě jsem si taky říkala zda teplota nemůže být tím vedrem zvýšená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
21.6.06 20:14

Holky díky, někdo další se zkušenostmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
21.6.06 22:03

ČAU, JÁ MÁM TEPLOTU POŘÁD STEJNOU, DNESKA RÁNO - sorry za velký písmena- jsem si říkala, že asi vařím, spíme v podkroví, bylo tam děsný vedro, tak jsem si připadala přehřátá a teplota ? - o stupínek nižší než včera.Tak si myslím, že to fakt není ovlivněný horkem. A co, Dacanko, nadějně vysoká???? Jo a už dodržuju nevstávání a přesný časíky. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
21.6.06 22:13

Ahoj holky, nestačí nám jedna diskuze, tak se slézáme na jiné :lol: :lol: :lol: Tak já taky přispěju svou troškou do mlýna. Mně se posledních 14 dnů, co jsou ty vedra drží teplota o 0,2-0,3 stupně výš než cykly v chladných dnech. Zkusila jsem spávat nahá :oops: a teplota byla nižší, takže se asi v pyžamu „přehřívám“ Jo a měřím v puse. Jsem zvědavá, jak to bude vypadat po ovu, ta teplota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
21.6.06 22:14

Slezem se na naší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
22.6.06 07:51

Dacanko, myslím, že u mě to moc ovlivněno není. Ale slyšela jsem o tom, že to ovlivňuje.....
Nevím, jsem v poovulační fázi - teda doufám, že ovu proběhla - a tak je teplota vyšší,ale v normě.
Takže myslím, že ty výsledky z „vedrových dnů“ lze brát normálně. Nicméně si ke grafu píšu poznámku „vedra“ :lol:
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
22.6.06 10:49

TAk já jsem učinila jeden hokus pokus,doposud jsem měřila v ložnici kde jsme spali pod peřovou peřinou,takže ještě zimní a máme ložnici na sever tudíž nám tam slunce svítí už od 5 a já se budím v půl 7 vedrem to byly teploty od 37-37.1 (měřím v pochvě). Včera jsem peřiny převlékla dala jen tenké deky,šla spát do obýváku kde jsou okna na jih a nechala ještě otevřené okno celou noc do kořán.Ke všemu začlo ještě k ránu prše a začla být zima a teplota?V půl 7 37.1.Takže asi to bude fakt jedno a nebude to mít vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
22.6.06 16:55

Všem děkuji za poznatky.

Příspěvek upraven 31.03.15 v 21:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.11 14:09

Ahoj holky :-) Po MS se budeme příští týden snažit o mimi a já bych si chtěla začít měřit BT. Jenže.. Nechci s tím nějak stresovat přítele. Vsávám o 15 minut dřív (3/4 na 5) a nechci, aby ho budilo pípání teploměru, aby si neříkal, že hned ze začátku šílím :lol: Nešílím, ale tak zajímá mě to, hlavně z důvodu dlouhatánského braní HA. Vadí, když bych odešla do koupelky a měřila až tam? :mrgreen: Možná blbý dotaz, ale všude se píše, že se měří ihned po probuzení a ještě v posteli, bez nějakého pohybu :nevim: Další dotaz je, že k ránu už nespím v kuse 4 hodiny, ale častěji procitám, hlavně kvůli naší čičině, která už ve 4 ráno loví mušky na okně :zed: No a poslední dotaz, zda je lepší digitální nebo rtuťový teploměr? Je mi jasné, že digitální je rychlejší, nevím, který je přesnější, v případě rtuťového bych ani nemusela řešit ten první dotaz :think: Inu, co myslíte :?: NN

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.11 14:54

Přesnější je rtuťový a nebude ti pípat. Akorát jsem měla občas strach, že u měření usnu (to se mi několikrát stalo) a rozmáčknu ho (to se mi naštěstí nestalo)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex