Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky nevím zda tato skupina je ještě aktivní a kdo by mi mohl poradit..
Ve středu jsem si dělala tehu test a byli tam dvě čárky a vcera jsem to dostala, je to možne? Mám docela strach nevím co se děje, nevím co mám dělat.?
![]()
Ahoj, obnovuji diskuzi. Když vidím, kolik žen tady ms dostane a přesto jsou těhotné, říkám si, zda vynechaná ms ještě vůbec může sloužit jako takový „jasný“ znak ![]()
Ale zeptám se, kolik z vás mívá při ms bolesti podbřišku, a v těhotenství to bylo stejné? Tedy přišla celkem obvyklá ms, obvyklá bolest a proto vás to nenapadlo a netestovala jste, ale pak překvapení - těhotenství
Děkuji
@Charlottka2612 píše:
Ahoj holky nevím zda tato skupina je ještě aktivní a kdo by mi mohl poradit..Ve středu jsem si dělala tehu test a byli tam dvě čárky a vcera jsem to dostala, je to možne? Mám docela strach nevím co se děje, nevím co mám dělat.?![]()
Ahoj, měla jsem to stejně a to 2×. Normálně týden spozdeni, udělala jsem si test, jasně dvě čárky a za dva dny jsem to dostala. Takže ano možné to je, otěhotněla jsi, ale ne udrželo se to a s MS odejde… Měla jsem ji o něco silnější a docela velké cucky… Naštěstí jsem nikam nemusela a vše odešlo samo. Už máme jedno mimčo a snažíme se o druhé… Držím palce, ať jsi hlavně v pořádku ![]()
@Alcounek Ahojky tak jak sem psala. Tehu test ukázal dvě čárky, ale tehotenstvi se ani po nake době neprokázalo.. Mám též jedno mimco i a též se snažíme o druhé, tak uvidime zda se zadari ![]()
Ahojte holky chtěla jsem se zeptát od včerejška špinim ale vždy to mám spíš pravidelně to mám každý měsíc druhého co to může být?? Že bych mohla být těhotná? 🤗 Děkuji za odpověď
Dobry den..normálně jsem menstruovala, tak jak vždycky a o 2 týdny po ms jsem zjistila ze jsem v 7 týdnu..Hodně štěstí
@Borůvka27
to je krásný. Hodně zdravíčka…
My se snažíme tak nějak teprve od konce srpna
ale doufám že nám to taky brzo klapne.
@Borůvka27 tak to je pěkné
gratuluji!
Trpíte bolestivou MS? Pokud ano, bolestivá byla i tato, kdy už jste vlastně byla těhotná? Děkuji ![]()
@Borůvka27 normálně menstruovala takze klasika na tampon ci vlozku ju? Nebo jen intimka? A lehke krvaceni?
Zdravím, s přítelem jsme se snažili o dítě. Po zpožděné ms jsem to včera dostala. Průběh mi zatím přijde vcelku normální, krom toho že tentokrát nemám tak silné bolesti jako obvykle. Mohla bych přesto být těhotná? Jaké máte zkušenosti?
@Anonymní píše:
Zdravím, s přítelem jsme se snažili o dítě. Po zpožděné ms jsem to včera dostala. Průběh mi zatím přijde vcelku normální, krom toho že tentokrát nemám tak silné bolesti jako obvykle. Mohla bych přesto být těhotná? Jaké máte zkušenosti?
Krvácejí i těhotné. Jistotu ti dá pouze lékař.
Dobrý den v únoru jsem dostala MŠ 6.2. a pak 29.2. a mám furt chuť na sladké je to normální ![]()
Chtěla bych se zeptat. Měla jsem zpožděnou menstruaci pět dní a dělala jsem si test ale ten den kdy jsem si dělala test se pak menstruace dostavila. Myslíte že test je určitě negativní a nebo tam něco je?
@Anonymní píše: Více
Vidím velmi slabého ducha ![]()
Až ti skončí ms, udělej test ještě jednou a uvidíš