Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
Neboj, dopadne to dobře!
Nanka
znam holku tady s emimina, kter abyla tehu a mela slabsi ms v normalnim terminu…
// se pak ukazaly po 14dnech bolesti v zadech… myslim ,ze ted uz je po porodu ![]()
mozna zkus jeste jeden testik pro jistotu…
Ja jsem mela u dceky menstruaci az do 3 mesice,byla slabsi,ale nejak me to neprekvapilo,tehu priznaky absolutne zadne
zato ja byla po trech mesicich prekvapena
a doktor taky ![]()
Ahojky děvčata 2.4 jsem dotsala ms slabou ale byla to ms krátce před tím jsem 5 dní špinila,dnes už skoro nemám na vložce nic ani po utření.včera jsem dělala test a nic myslite že je naká šance že by to ješte mohlo něco znamenat?děkuju
Ahojky taky jsem měla ms a byla jsem těhotná,žádné příznaky.Těhotenství jsem zjistila v 18týdnu!!Doktor mi sdělil,tu injekci ted potřebovat nebudete „Mamino“.
@Gábrlína Ježiš to je krásný!!o tom se necham zdat:-(.já teaké nemám přiznaky jen naka viroza tak si myslím že proto ms skončila tak brzo.
ahojky já měla menstruaci do třetího měsíce úplně normální a čtvrtý měsíc už jen slabou, od začátku těhu jsem si dělala test dvakrát a dvakrát nic neukázal až potřetí ![]()
Zavidím
to nebude muj připad nejspíš byla krátka a slaba pač mám virozu.jen jsem si tak dala naději,ale ne nevežím tomu ani testik zatim dělat nebudu.
Ahojky, moje mamka když mě čekala tak měla ms (normální) do 3měsíce těhu, nic jí nebylo a pak jí to musel gynDr. normálně zastavit - asi lékama.
držím pěstičky ať na testu máš //
Pak dej vědět.
Bohužel ta tvá viroza a taky stres (ty si ho ani nemusíš uvědomovat) může způsobit kratší a slabší ms.
zdravím, jsem už čtyři měsíce v těhu a jěště pořád špiním, je to normální??
@Těhul píše:
zdravím, jsem už čtyři měsíce v těhu a jěště pořád špiním, je to normální??
Zajdi si ke gyndaři napíše ti prášky na zastavení ![]()
pro Těhul: měla jsem stejný problém. Petula.bir Ti poradila dobře, 3,14čař (sorry to slovo, normálně ho s manžou používáme - samozřejmě ne před našimi dvojčátky
) určitě pomůže.
Děkuji za obě odpovědi, ale já***** neuznávám, moje předešlý mimino jsem taky odrodila svépomocně. do města je to totiž opravdu dálka. snad to špinění nebude mít vliv na dítě
*****edit admin- vulgarizmus
Ahoj Holky! Potrebuju poradit, co jineho
, po kterym me tak obcas jo, obcas ne, pobolivalo v podbrisko. Delalal jsem si v patek test, negativni, v sobotu jsem to mela dostat, dostala, ale jen slabe. Bolesti v podbrisku me tak silene zesilily. Ja ted nevim, jestli se neco deje, nedeje, takovyhle „normalni“ menstruacni bolesti jsem jeste nikdy nemela! A zitra mam jet na dovolenou 
Pred 3,5 tydny jsem s manzou provadela snazenicko
Ma k tomu nekdo radu, zazitek??
Diky predem, S.