Menstruace, přesto těhotná?

Sarik78
9.10.06 12:16

Menstruace, presto tehotna??

Ahoj Holky! Potrebuju poradit, co jineho ;-)
Pred 3,5 tydny jsem s manzou provadela snazenicko :-), po kterym me tak obcas jo, obcas ne, pobolivalo v podbrisko. Delalal jsem si v patek test, negativni, v sobotu jsem to mela dostat, dostala, ale jen slabe. Bolesti v podbrisku me tak silene zesilily. Ja ted nevim, jestli se neco deje, nedeje, takovyhle „normalni“ menstruacni bolesti jsem jeste nikdy nemela! A zitra mam jet na dovolenou :o
Ma k tomu nekdo radu, zazitek??

Diky predem, S.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
216
9.10.06 12:39

Ahoj,

1. velmi slabou čárku mi test ukázal až týden po termínu MS
  1. na začátku těhu jsem nějaké (slabé) bolesti v podbřišku měla, takové tahání, MS bolesti taky nemám, jen občas ovulační
  1. vzhledem k tomu, že odjíždíš, tak bych to neriskovala a min. zvedla telefon a své(mu) dr. vylíčila situaci - tak jako ty nám - s tím, jestli má cenu se tam vypravovat. Pokud neordinuje, tak i někomu cizímu. Nechci plašit, ale např. mimoděložní těhu bych v zahraničí řešit nechtěla (krom toho je to život ohrožující stav). Tím bych si odůvodnila ten telefonát, popř. i tu návštěvu.

Neboj, dopadne to dobře!

Nanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
9.10.06 18:02

znam holku tady s emimina, kter abyla tehu a mela slabsi ms v normalnim terminu…
// se pak ukazaly po 14dnech bolesti v zadech… myslim ,ze ted uz je po porodu :lol:
mozna zkus jeste jeden testik pro jistotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
9.10.06 18:51

Ja jsem mela u dceky menstruaci az do 3 mesice,byla slabsi,ale nejak me to neprekvapilo,tehu priznaky absolutne zadne :wink: zato ja byla po trech mesicich prekvapena :lol: a doktor taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.12 12:19

Ahojky děvčata 2.4 jsem dotsala ms slabou ale byla to ms krátce před tím jsem 5 dní špinila,dnes už skoro nemám na vložce nic ani po utření.včera jsem dělala test a nic myslite že je naká šance že by to ješte mohlo něco znamenat?děkuju

• Citovat
  • Upravit
16906
4.4.12 12:29

zkus ho ještě za pár dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
4.4.12 12:45

Ahojky taky jsem měla ms a byla jsem těhotná,žádné příznaky.Těhotenství jsem zjistila v 18týdnu!!Doktor mi sdělil,tu injekci ted potřebovat nebudete „Mamino“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.12 12:54

@Gábrlína Ježiš to je krásný!!o tom se necham zdat:-(.já teaké nemám přiznaky jen naka viroza tak si myslím že proto ms skončila tak brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
4.4.12 12:58

ahojky já měla menstruaci do třetího měsíce úplně normální a čtvrtý měsíc už jen slabou, od začátku těhu jsem si dělala test dvakrát a dvakrát nic neukázal až potřetí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.12 13:30

Zavidím :lol: to nebude muj připad nejspíš byla krátka a slaba pač mám virozu.jen jsem si tak dala naději,ale ne nevežím tomu ani testik zatim dělat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
4.4.12 13:49

Ahojky, moje mamka když mě čekala tak měla ms (normální) do 3měsíce těhu, nic jí nebylo a pak jí to musel gynDr. normálně zastavit - asi lékama.
držím pěstičky ať na testu máš // :-) Pak dej vědět.
Bohužel ta tvá viroza a taky stres (ty si ho ani nemusíš uvědomovat) může způsobit kratší a slabší ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.4.12 15:02

zdravím, jsem už čtyři měsíce v těhu a jěště pořád špiním, je to normální??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
4.4.12 15:07
@Těhul píše:
zdravím, jsem už čtyři měsíce v těhu a jěště pořád špiním, je to normální??

Zajdi si ke gyndaři napíše ti prášky na zastavení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.4.12 15:19

pro Těhul: měla jsem stejný problém. Petula.bir Ti poradila dobře, 3,14čař (sorry to slovo, normálně ho s manžou používáme - samozřejmě ne před našimi dvojčátky :lol: ) určitě pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.4.12 15:28

Děkuji za obě odpovědi, ale já***** neuznávám, moje předešlý mimino jsem taky odrodila svépomocně. do města je to totiž opravdu dálka. snad to špinění nebude mít vliv na dítě

*****edit admin- vulgarizmus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital