Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsou skvrny na Slunci, špatné postavení hvězd vůči Měsíci, možná jsi trochu nastydlá, možná jsi měla víc stresu.
Jinými slovy, pokud se to neopakuje víc jak 2× za sebou, tak se to považuje za normální.
Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda je možné začít užívat antikoncepci aniž by mi lékař předepsal děkuji
@Sikulka07 píše:
Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda je možné začít užívat antikoncepci aniž by mi lékař předepsal děkuji
kde bys ji brala, je na recept
@Sikulka07 píše:
A jak bys k ní přišla? Pokud koupila na internetu, tak ten, kdo ji prodává páchá trestný čin.
A víš, že nejsi riziková skupina pro braní HA?
@Sikulka07 píše:
Ano. Gynlink.cz
. Zaplatíš necelou stovku za poslání receptu. Pak ti pošlou recept s QR kódem a antikoncepci si v lékárně zaplatíš a vyzvedneš.
Hezký den, užívám antikoncepci zhruba 2 roky. V létě jsem zvolila jinou a nízkohormonální. Neměla jsem žádný problém, tělo si zvyklo hned na změnu, nikdy jsem nešpinila, nedostavila se menstruace dřív a celkově jsem neměla žádné problémy při užívání. Ale teď asi v půlce užívání platíčka se dostavila menstruace. Prášek jsem nevynechala, beru tak, jak mám a dostat jsem to měla až zhruba za 14 dní. Klasická bolest břicha, náladovost, krvácení jako při menstruaci. Je to normální?