Menstruace při užívání antikoncepce

Anonymní
9.12.23 09:35

Menstruace při užívání antikoncepce

Hezký den, užívám antikoncepci zhruba 2 roky. V létě jsem zvolila jinou a nízkohormonální. Neměla jsem žádný problém, tělo si zvyklo hned na změnu, nikdy jsem nešpinila, nedostavila se menstruace dřív a celkově jsem neměla žádné problémy při užívání. Ale teď asi v půlce užívání platíčka se dostavila menstruace. Prášek jsem nevynechala, beru tak, jak mám a dostat jsem to měla až zhruba za 14 dní. Klasická bolest břicha, náladovost, krvácení jako při menstruaci. Je to normální? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3139
9.12.23 09:52

Jsou skvrny na Slunci, špatné postavení hvězd vůči Měsíci, možná jsi trochu nastydlá, možná jsi měla víc stresu.

Jinými slovy, pokud se to neopakuje víc jak 2× za sebou, tak se to považuje za normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.12.23 09:44

Antikoncepce

Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda je možné začít užívat antikoncepci aniž by mi lékař předepsal děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65291
10.12.23 10:02
@Sikulka07 píše:
Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda je možné začít užívat antikoncepci aniž by mi lékař předepsal děkuji

kde bys ji brala, je na recept

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
10.12.23 11:44
@Sikulka07 píše:
Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda je možné začít užívat antikoncepci aniž by mi lékař předepsal děkuji

A jak bys k ní přišla? Pokud koupila na internetu, tak ten, kdo ji prodává páchá trestný čin.
A víš, že nejsi riziková skupina pro braní HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
10.12.23 11:48
@Sikulka07 píše:

Ano. Gynlink.cz ;). Zaplatíš necelou stovku za poslání receptu. Pak ti pošlou recept s QR kódem a antikoncepci si v lékárně zaplatíš a vyzvedneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí