Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky mě se to stalo taky zjistili my pco užívám nato hormony 😐 určitě si zajdi na gyndu to už je dlouho 14 dní
@Anonymní píše:
Ahojky mě se to stalo taky zjistili my pco užívám nato hormony 😐 určitě si zajdi na gyndu to už je dlouho 14 dní
Diky
Není zač budu ráda když sem napíšeš jak si dopadla zajímá mě co ti doporučí
Ahoj, vzdy jsem mela menzes pravidelny cca odchylka den ci dva. Prvni den spineni a druhy a treti den jsem to mela hodne, ctvrty den to prestalo, pak vetsinou uz klid max dalsi den trosku dojezd.
Jenze ted poprve to mam uz 14 dni v kuse : zacalo na den presne jen lehnim spinenim cca 3 dny, pak to jakoby prestalo, tak si rikam ok podobny prubeh jen slabe, jenze za dva dny zase a od te doby (zitra to bude 14 dni) to je tak, ze me cca 3× denne menzes jakoby prijde - treba na hodinu a pak zas klid. Vcera to vypadalo jak kdyby byl konecne konec - rano jakoby dojezd a pak nic. No a dnes se probudim a pod sebou flek jakoby ciste krve. Ne nejak velky, ale zase jako kdyby se menzes rozjela.
Dite neplanuji. Sex obcas s kondomem. Zitra rano volam doktorce (snad nema dovcu).
Vitamin C i zelezo se snazim doplnovat cely zivot. Kazdopadne do zitra nevydrzim a zajima me, zda nekdo mel neco podobneho? Vetsinou podobne pribehu tu ctu u tech co se snazi nebo jsou po porodu atd.
Dite zadne nemam.