Menstruace už 14 dní slabá

Anonymní
20.8.23 10:05

Menstruace uz 14 dni slaba

Ahoj, vzdy jsem mela menzes pravidelny cca odchylka den ci dva. Prvni den spineni a druhy a treti den jsem to mela hodne, ctvrty den to prestalo, pak vetsinou uz klid max dalsi den trosku dojezd.
Jenze ted poprve to mam uz 14 dni v kuse : zacalo na den presne jen lehnim spinenim cca 3 dny, pak to jakoby prestalo, tak si rikam ok podobny prubeh jen slabe, jenze za dva dny zase a od te doby (zitra to bude 14 dni) to je tak, ze me cca 3× denne menzes jakoby prijde - treba na hodinu a pak zas klid. Vcera to vypadalo jak kdyby byl konecne konec - rano jakoby dojezd a pak nic. No a dnes se probudim a pod sebou flek jakoby ciste krve. Ne nejak velky, ale zase jako kdyby se menzes rozjela.

Dite neplanuji. Sex obcas s kondomem. Zitra rano volam doktorce (snad nema dovcu).
Vitamin C i zelezo se snazim doplnovat cely zivot. Kazdopadne do zitra nevydrzim a zajima me, zda nekdo mel neco podobneho? Vetsinou podobne pribehu tu ctu u tech co se snazi nebo jsou po porodu atd.

Dite zadne nemam.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.8.23 17:31

Nikdo?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.23 19:36

Ahojky mě se to stalo taky zjistili my pco užívám nato hormony 😐 určitě si zajdi na gyndu to už je dlouho 14 dní

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.23 19:19
@Anonymní píše:
Ahojky mě se to stalo taky zjistili my pco užívám nato hormony 😐 určitě si zajdi na gyndu to už je dlouho 14 dní

Diky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.23 21:54

Není zač budu ráda když sem napíšeš jak si dopadla zajímá mě co ti doporučí

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat