Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj dnes mam termin a boli me uz hodinu bricho jako pri menstruci, nevite co to je? a jestli to mam ignorovat.
@liliw píše:
Ahoj dnes mam termin a boli me uz hodinu bricho jako pri menstruci, nevite co to je? a jestli to mam ignorovat.
ze by uz porod?? ![]()
Jj taky jsem to tak měla
a v noci jsme frčeli
Ale můžou to být samozřejmě poslíčci a všechno možný… každopádně si nachystej tašku ![]()
Příspěvek upraven 13.01.13 v 23:24
@Mikejla_a píše:
ze by uz porod??
přesně to jsem chtěla napsat
zakladatelko, dej si horkou vanu a uvidíš.
Příspěvek upraven 13.01.13 v 23:25
@liliw pokud to máš možnost ignorovat, tak to ignoruj, zalez do postele. Pokud by to byl porod, tak tě to z postele zase vyžene, pokud poslíky, tak jen dobře, když je zaspíš ![]()
Kezby
ani se mi nechce jit spat, jsem prvorodicka a nevim jestli je to ono, cekam co bude a mam takovej divnej tocit ze bych mela neco udelat, popohnat to ![]()
![]()
@liliw může to být porod. Jak psaly holky, zkus horkou vanu. Buď se ti uleví a nebo se to ještě více rozjede
Přeji hodně štěstí!
@liliw píše:
Kezbyani se mi nechce jit spat, jsem prvorodicka a nevim jestli je to ono, cekam co bude a mam takovej divnej tocit ze bych mela neco udelat, popohnat to
Jestli chceš hodně dobrou radu, tak zab pocit, že bys měla něco popohnat a jdi do pelechu. Nebo dopadneš jako spousta dalších holek, co se sledovali celou noc, když se nic moc nedělo, ráno oči jak dvě baterky a porod teprve na samotném prvopočátku a když to chytlo konečně nějaké grády, tak usínali mezi kontrakcema, protože byly grogy.
Když to bude rychlý, tak tě to spát nenechá. A když to bude pomalý, aspoň na to budeš čerstvá a užiješ si pak miminko hned od začátku