Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@liliw píše:
@Kornel ahoj jojo dnes jsem byla radsi v nemocnici, kde mi rekli ze jsou to poslicci a ze jsem otevrena na prst, tak ajy me zajimalo na kolik prstu se rodino snad se to brzy rozjede
tak moooooooooooc držím palečky a jsme stebou
![]()
@sunnyho.motylek píše:
@liliw Na deset
ja treba tlacila uz na 6..
No jo, malo jsem se otevirala a byli radi, kdyz jsem se dosla k te 6..ale stejne to nepomohlo, sekla se a musela jsem na cisar
![]()
@alsem Jo já taky 17hodin, jsem tak trpěla, a pak měl malej špatný ozvy a musela jsem taky na císař
@alsem píše:
@sunnyho.motylek presne tak a jak dlouho te nutili tlacit?
Asi hodinu
@sunnyho.motylek píše:
Asi hodinu
tak to je jeste dobre, ja tlacila skoro 2 ![]()
Ahoj jsem 2 dny po terminu a furt jen poslikuju
chtela jsem se zdptat byla jsem ve stredu na kontrole a rekli mi ze jsem na prst otevrena a cipek je polotuhy a mediosakralne, v patek mi rekli ze jsem otevrena na spicku, cipek je sakralne a je meky, tak by me zajimalo co to tak nejak znamena, a jesi bych aspon behem par dnu mohla rodit :-:O
@liliw píše:
Ahoj jsem 2 dny po terminu a furt jen poslikujuchtela jsem se zdptat byla jsem ve stredu na kontrole a rekli mi ze jsem na prst otevrena a cipek je polotuhy a mediosakralne, v patek mi rekli ze jsem otevrena na spicku, cipek je sakralne a je meky, tak by me zajimalo co to tak nejak znamena, a jesi bych aspon behem par dnu mohla rodit :-:O
já si myslím že se pomaličku připravuješ k porodu ![]()
@liliw já jsem byla s malým stejný nález jako ty, bylo to úterý. No a v pátek jsem rodila.