Menstruační plavky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24536
17.6.23 17:13
@DandátkoP píše:
Nikdy se mi tampon v moři nicim nenacucal a ze ke konci MS to clovek opravdu pozna.

Mně taky ne. Některé asi fungují jako čerpadlo, nebo co. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
17.6.23 17:57
@AnoNe píše:
Z logiky věci jsou ty plavky vhodné jen na opalování. Když v tom vlezes do vody, nasakne to logicky vodou. A vyplavi se z toho zachycena krev.

No selským rozumem to vidím taky tak, ale popis výrobce mluví jinak, uvádějí, že jsou na koupání. Viz třeba modibodi. Tak by mne zajímalo, jestli to někdo používá a jaké má zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24536
17.6.23 18:18
@iiiif píše:
No selským rozumem to vidím taky tak, ale popis výrobce mluví jinak, uvádějí, že jsou na koupání. Viz třeba modibodi. Tak by mne zajímalo, jestli to někdo používá a jaké má zkušenosti

Jo, to by mě zajímalo taky. Ale podle mě silnou MS neudrží, je to spíš na ty lehčí dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
18.6.23 21:08
@lucad77 píše:
Jo, to by mě zajímalo taky. Ale podle mě silnou MS neudrží, je to spíš na ty lehčí dny.

asi ano. Někam do bazenu by se mi to eklovalo, jak z pozice nositele, tak z pozice ostatních koupajících se, ale někam do hlubokého moře na plavání by mi to přišlo fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.23 00:48

@iiiif na YouTube je jedna slečna která menstruační plavky zkoušela a byla z nich nadšená že fungují a dost je propagovala. Zadrží krve zhruba jak 1-2 tampony normal takze bude potřeba plavek víc na střídačku ale pro dceru bych určitě vyzkoušela pořídit. Při hodně silné menstruaci bych kombinovala s kaliskem nebo pravé tamponem. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
191
18.7.23 22:54
@Anonymní píše:
@iiiif na YouTube je jedna slečna která menstruační plavky zkoušela a byla z nich nadšená že fungují a dost je propagovala. Zadrží krve zhruba jak 1-2 tampony normal takze bude potřeba plavek víc na střídačku ale pro dceru bych určitě vyzkoušela pořídit. Při hodně silné menstruaci bych kombinovala s kaliskem nebo pravé tamponem. :srdce:

Už jsme pořídily modibodi, dcery maj naštěstí stejnou velikost, takže jsme vzaly dva černý spodky, podprdy si k tomu vezmou kdyžtak jakékoliv. No a uvidíme, jak to u moře vyjde, doufám, že nebudou moc potřeba :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BezSoucitu
17.1.24 16:30

Měli by se používat jen, když je opravdu slabé krvácení nebo s kalíškem, pro případ “nehody”. Jinak to po delší době proteče.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.26 16:10

11 letá dcera dnes u moře vyzkoušela „černý ms spodní díl“. Když šla z moře a přimáčknula nohy k sobě, tak tekly červený čůrky po nohách…
Takže to bude spíš ke konci cyklu…
Má s sebou i ms plavky vcelku z Decathlonu. Ty vypadají, že by mohly být spolehlivější vzhledem ke gumičce, co pevně přilne k nohám…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák