Jak vybrat plynovou varnou desku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7673
20.8.21 10:33

Jak vybrat plynovou varnou desku

Tak jsem tady znovu, včera jsem se radila jakou indukci a bohužel jsem se dozvěděla, že u nás nepůjde. Jsem tedy nešťastná z toho, ale sekat kuchyň a tahat elektřinu kvůli toho nebudeme. Takže novou plynovou desku. Jaká je lepší nerez, sklokeramika? Nebo nějaké tipy co máte doma a jsou dobré. Potřebuji aby se vlezl velký hrnec a k tomu i další třeba dva. Takže větší nějakou. Čtyři hořáky stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26845
20.8.21 10:41

Nerez se spatne udrzuje. Takze smalt nebo sklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
20.8.21 10:50

@Veru1987 plynových varných desek moc není, nebo aspoň nebylo jich tolik vyhovujících, když jsme sháněli my. Všechny 4 hořáky velkými hrnci můžeš používat u Siemens desek. Nám nakonec zůstaly jen dvě ve výběru. Máme nakonec nerez a jsem s tím spokojená. Nepřijde mi, že by se to špatně udrzovalo, naopak sklokaromicka deska byla horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
20.8.21 12:10

Mám whirpool, 5-ti hořák. To mi přijde oproti klasickému úplně super, daleko víc místa. Chtěla jsem nerez, ale prodejce, mi doporučil sklokeramiku, ze se neposkrabe a lip udržuje. A moc mě to nenadchlo - pořád tam vidím šmouhy, tím jak jsou tam napevno přidělená kolečka hořáků se to i špatně umývá. Starej smaltovej sporák byl na údržbu daleko lepší. Kdybych kupovala znova, koupila bych zase 5-ti hořák plyn, ale smalt, nebo nerez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22791
20.8.21 20:30

A co IKEA? Taky teď pokukuju po nové.. :think: nemá někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
21.8.21 09:56

https://www.mall.cz/…ch-pnp6b6b90?…
Objednáno tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...