Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5530
21.7.10 20:41

Toji, ja som mm zobudila v nedelu rano o siedmej a testikmi v ruke, uz som nemohla cakat kym sa zobudi :lol: A on z toho spanku si myslel, ze sa chcem milovat a hovori mi ze nechce. A ja som sa ho spytala, nechces aby som bola tehotna, a on ze nie. Ale hned na to mu dockvaklo :mrgreen: Tak sme lezali v posteli a ocumovali testiky, ale este nam nedochadzalo co sa vlastne deje :mrgreen: Ono sa to az teraz postupne rozbieha, mm je na mna ovela milsi :lol: No a vcera sme uz aj nove auto pre mna boli pozerat. A stale pozera na testiky ako silneju a nechava mi spravy na papieri, ze // su silnejsie a ze ma miluje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
21.7.10 20:42

toji: stastnu cestu a krasnu dovolenku :hug: a cakame ta s // na teste

dobru noc dievcata :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
21.7.10 20:42
katkamarek píše:
Michel Ella je na brusakoch s Ackom a Majuska neviem :nevim:

Ahaaaaaaaa,takze se holky určo ještě objeví :dance: :dance: :dance: :dance:
Jinak jsem byla Kati aji v kostele včera navečer,zapálila jsem tam svíčky,rozjímala,plakala a prosila,byla jsem tam úplně sama,tak jsem prosila nahlas a rožlo se světlo 8-o 8-o za chvíli samo zhaslo 8-o 8-o :andel: :andel: :andel:

Příspěvek upraven 21.07.10 v 20:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
21.7.10 20:43

babulky tak hodí mi někdo ten testík do negativu, ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10600.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10600.gif

• Citovat
  • Upravit
8808
21.7.10 20:43

vidíte tam něco???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
21.7.10 20:44

kati jeeeeej,to je uzasne. mas super M :wink:
ake auto budes mat?
teraz budete mat urcite pekne obdobie…

vcera mi jeden kolega rpzpraval,ze cakaju dieta, ze sa ma coskoro narodit a tak…tak som kricala do vesmiru,ze aj ja chcem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
21.7.10 20:44
katkamarek píše:
Toji, ja som mm zobudila v nedelu rano o siedmej a testikmi v ruke, uz som nemohla cakat kym sa zobudi :lol: A on z toho spanku si myslel, ze sa chcem milovat a hovori mi ze nechce. A ja som sa ho spytala, nechces aby som bola tehotna, a on ze nie. Ale hned na to mu dockvaklo :mrgreen: Tak sme lezali v posteli a ocumovali testiky, ale este nam nedochadzalo co sa vlastne deje :mrgreen: Ono sa to az teraz postupne rozbieha, mm je na mna ovela milsi :lol: No a vcera sme uz aj nove auto pre mna boli pozerat. A stale pozera na testiky ako silneju a nechava mi spravy na papieri, ze // su silnejsie a ze ma miluje :srdce:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
21.7.10 20:45

zaku to sa neda nevidiet,zajtra mas uuuplne pozitivny :wink:

natula ja to neviem,skus sa opytat michi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
21.7.10 20:46
zakupanda píše:
vidíte tam něco???

Zaku,vidím ale já tomu vůbec nerozumím,těm ovu testům,ale vidím dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
21.7.10 20:47

michel az po mne zimomriavky presli, tak si to spoj s tym, co si si zelala, to ti podla mna ivuska davala znamenie, ze tvoje prianie bude vypocute. Nestracaj nadej a vieru, neklesaj na duchu, vsetko bude tak ako ma byt :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
21.7.10 20:48
toja píše:
zaku to sa neda nevidiet,zajtra mas uuuplne pozitivny :wink:natula ja to neviem,skus sa opytat michi :wink:

ale to není těhu ale ovu test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
21.7.10 20:48

zaku viem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
21.7.10 20:49
natulaa píše:
babulky tak hodí mi někdo ten testík do negativu, ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10600.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10600.gif
Natulka přestaň dupat nožičkama a vztekat se jooooooo :cert: :cert: do negativu to dává Nikollka a tu tady nevidím,tak nepruď a udělej pořádnej test a nééé takový mazaniny :cert: :cert: :cert: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
21.7.10 20:49

a co vy ostatní holky vidíte něco? no jako co si mám myslet že jako zítra bude silnější? katka měla silnější čárku na 9dpo né?
„to je haluz .{color: fuchsia}“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
21.7.10 20:53

Toji mne je to v podstate jedno ake, hlavne nech je bezpecne a spolahlive, takze bude nejake vacsie. Mojim tajnym snom je BMW X 5 alebo 6, tak uvidime co nakoniec vyjde. Lebo teraz je trosku horsie obdobie. Ale kazdopadne, ked pride babatko, tak nejake normalne auto potrebujem.

Zaku ovu testik sam o sebe 9 DPO nic nehovori, ale ciarocku tam vidno, ved ked mas tehu testik tak rano skus, mozno uz nieco ukaze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí