Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lauri a zvieratka ukladat nemusis? chodia spat naraz? ![]()
toji, ked bude prilezitost, napisem ![]()
michi, Ty na nas vobec nemyslis
vies ake sme smutne, ked pises take skarede veci? vies ako by si nam strasne chybala? ![]()
a slaba ms, nemusi nutne znamenat nizku sliznicu.
skor ako to ma rere, ze vzdy mala ms 5 dni a teraz ma 1. tak tam to vidim na nizku sliznicu. a napr. zakupanda brala clostil bez prestavky 6 mesiacov a potom nemavala ms vobec, len spinenie.
""http://img1.obrazkyanimace.com/oa/051/001.jpg:http://img1.obrazkyanimace.com/oa/051/001.jpg title="Obrázky a animace Obrázky a citáty na profil lide.cz
kocky, idem spat, som uplne unavena a zajtra idem do skoly po troch mesiacoch ![]()
musim si ist vyhrabat nejaku volnu mikinu ![]()
LAURI ta tabulka je super s těma teplotama,podle ni,mám normální funkci,v květnu jsem byla na hranici,dneska mi to brali tsh znovu,tak jsem zvědavá
![]()
Jinak dobrou noc všem
,jdem si lehnout a možnááá
![]()
soldi macky sa ulozia so mnou na par hodin, ale nad ranom ich vyhadzujem, lebo vyvadzaju ![]()
fenka spi celu noc natlacena pri nohach / je problem sa pohnut
/
no a stary pudlickek spi v obyvacke na koberci na vankusi a madraci, lebo to je pre neho najlepsia poloha a ma klud od kazdeho. ![]()
i have happy animal life
![]()
ach jááj,jsem to zase slízla
stejně tu nemůžu strašit věčně
![]()
Soldík tak jsem zvědavá,jak dlouho se mrcha zdrží
![]()
soldi ale mam taku skusenost („az“ 2krat),ze vacsinou sa narodi ine pohlavie,po akom tuzis…jedna kamoska chcela chlapceka a stale o dietati v bruchu hovorila v muzsko rode.som jej to zatrhla a povedala,ze nech prestane,lebo to bude dievcatko.a bolo dievcatko
tato druha kamoska na facebooku chcela naopak=dievcatko a potom zistila,ze je to chlapcek. kedze otehotnela „hodenim treniek“,tak bol normalne chvilu smutni,ze chlapcek ![]()
ja som vzdy chcela dievcatko,ale teraz mi je to jedno.
takze zeraz mi napadlo,ze budes mat chlapceka ![]()
k tej nasivke,na tu tvoju stale pozeram,chcela som ju ukazat kamoske v praci,ale potom som sa zastavila,lebo som si nebola ita,ci by to pochopila…
napiem ti IP
MICHI vies,moja stara mama,ked mala 16 rokov,prisla o oboch rodicov. jasne,ze si to nesie dodnes…aj s vycitkami svedomia,ze nieco mohla ovplyvnit…tiez velakrat vtedy premyslala nad samovrazdou…ale s tym proste musis zit,nic ine ti nezostava.
a napriklad ja, ked si predstavim,ze mne by sa nieco stalo a kvoli „mne“ by si ublizila moja mamina, by som tam hore bola urcite hrozne smutna ![]()
a napriklad ja ked zomriem,ja by som si priala,aby moj pohreb bol vesely. povedala som mm,ze nech vezme moju urnicku,ide lodou do grecka k moru a vysype ma do mora. chcela by som,aby boli veseli,lebo verim,ze tam hore mi bude dobre.chapes,ako to myslim?
Příspěvek upraven 29.09.10 v 22:04
michi ty budes strasit este ako duch v teplomeri
…sa prevtelime ![]()