Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
29.9.10 21:59

lauri a zvieratka ukladat nemusis? chodia spat naraz? :-P

toji, ked bude prilezitost, napisem :huban:

michi, Ty na nas vobec nemyslis :cry: vies ake sme smutne, ked pises take skarede veci? vies ako by si nam strasne chybala? :hug:

a slaba ms, nemusi nutne znamenat nizku sliznicu.
skor ako to ma rere, ze vzdy mala ms 5 dni a teraz ma 1. tak tam to vidim na nizku sliznicu. a napr. zakupanda brala clostil bez prestavky 6 mesiacov a potom nemavala ms vobec, len spinenie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030

""http://img1.obrazkyanimace.com/oa/051/001.jpg:http://img1.obrazkyanimace.com/oa/051/001.jpg title="Obrázky a animace Obrázky a citáty na profil lide.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359

lauri, kraaasne, :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.9.10 22:00

kocky, idem spat, som uplne unavena a zajtra idem do skoly po troch mesiacoch 8-o

musim si ist vyhrabat nejaku volnu mikinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
29.9.10 22:01

Lauri krásná,krutá pravda :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.9.10 22:01

LAURI ta tabulka je super s těma teplotama,podle ni,mám normální funkci,v květnu jsem byla na hranici,dneska mi to brali tsh znovu,tak jsem zvědavá :think: :think:

Jinak dobrou noc všem :srdce: :srdce: ,jdem si lehnout a možnááá :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10279
29.9.10 22:02

Kočky,koukám tady na Natulky Modré z nebe a bulím a bulím :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268

soldi macky sa ulozia so mnou na par hodin, ale nad ranom ich vyhadzujem, lebo vyvadzaju :-)
fenka spi celu noc natlacena pri nohach / je problem sa pohnut :-) /
no a stary pudlickek spi v obyvacke na koberci na vankusi a madraci, lebo to je pre neho najlepsia poloha a ma klud od kazdeho. :-)

i have happy animal life :twisted: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030

ach jááj,jsem to zase slízla :huban: :srdce: :hug: :hug: stejně tu nemůžu strašit věčně :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Soldík tak jsem zvědavá,jak dlouho se mrcha zdrží :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
29.9.10 22:03

dobru noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
29.9.10 22:03

Soldi tak se na zítra pořádně vyspi a pravou nohou :hug: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
29.9.10 22:04

soldi ale mam taku skusenost („az“ 2krat),ze vacsinou sa narodi ine pohlavie,po akom tuzis…jedna kamoska chcela chlapceka a stale o dietati v bruchu hovorila v muzsko rode.som jej to zatrhla a povedala,ze nech prestane,lebo to bude dievcatko.a bolo dievcatko
tato druha kamoska na facebooku chcela naopak=dievcatko a potom zistila,ze je to chlapcek. kedze otehotnela „hodenim treniek“,tak bol normalne chvilu smutni,ze chlapcek :cert:
ja som vzdy chcela dievcatko,ale teraz mi je to jedno.

takze zeraz mi napadlo,ze budes mat chlapceka :-P
k tej nasivke,na tu tvoju stale pozeram,chcela som ju ukazat kamoske v praci,ale potom som sa zastavila,lebo som si nebola ita,ci by to pochopila…
napiem ti IP

MICHI vies,moja stara mama,ked mala 16 rokov,prisla o oboch rodicov. jasne,ze si to nesie dodnes…aj s vycitkami svedomia,ze nieco mohla ovplyvnit…tiez velakrat vtedy premyslala nad samovrazdou…ale s tym proste musis zit,nic ine ti nezostava.
a napriklad ja, ked si predstavim,ze mne by sa nieco stalo a kvoli „mne“ by si ublizila moja mamina, by som tam hore bola urcite hrozne smutna :cry:

a napriklad ja ked zomriem,ja by som si priala,aby moj pohreb bol vesely. povedala som mm,ze nech vezme moju urnicku,ide lodou do grecka k moru a vysype ma do mora. chcela by som,aby boli veseli,lebo verim,ze tam hore mi bude dobre.chapes,ako to myslim?

Příspěvek upraven 29.09.10 v 22:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
29.9.10 22:04

michi ty budes strasit este ako duch v teplomeri :mrgreen: …sa prevtelime :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.9.10 22:05

Soldík :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: školačka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: upleť si copánky :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a hezky se vyspi :wink: :huban: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí