Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
albi ja sa momentalne ani necitim ako tehotna
je mi fajn
a od vcera mam chut na sex
po dlhom case
a nikto nikde
![]()
albi, na tu nadchu by Ti moholo porod prave pomoct
…ak si spominas mozno, ja som mala zapal dutin, ked sa maly narodil…este v to rano mi akurat predpisali antibiotika, lebo uz to bolo neznesitelne a vyzeralo to na riadnu infekciu…planovala som vziat prvu tabletku poobede o stvrtej…10 minut predtym mi zrazu odtiekla plodova voda, na salu som sla s nosom plnym hnisu a zo saly som odisla s krasne vycistenymi dutinami, a uz sa mi to nevratilo
![]()
lisa
vsak prave na teba som myslela s tou nadchou! Ale ja mam este cas, este som len 37tt, a Hanicka ma len 2.6 kg
Este si chceme spolu uzit kopkanie ![]()
sonicc to poznaaaaaam
Okolo 20tt bol najlepsi keksik
Teraz som uz akasi „vypnuta“ posledne tyzdne, ale vtedy som MM zrala
![]()
albi my keby sme sa na seba nevrhli v 38tt tak by som asi neporodila ![]()
ani k ,tomu, neprislo a uz mi praskla voda ![]()
sonicc
No to mam v zozname veci, co budeme skusat, ked uz budeme v Stiavnici
Od sefa som dostala navod na spustenie porodu: sampanske, sex a ricnovy olej ![]()
padam dievcata, este som nic neurobila a tak ma uz par dni caka zehlenie, varenie, … ![]()
Ahooj! ![]()
inak velmi dobry pri porode je vraj spiralovity pohyb bokmi
pomaha vraj dorotovaniu babatka a aj celkovo proti bolesti ![]()
andulqa, hej, hej, to si pamatam z pripravy
…sme mali taku velmi zabavnu cernosku na priprave, ta ked nam vsetko nazorne ukazovala, hehe, dobra srandistka ![]()
soldi
zakupanda
Holky no hold se to stává,
nebýt té mojí blbé angíny a horeček
tak by bylo asi všechno jinak
teď musím jen doufat, že se dobře vyčistím a bude zas vše ok, do špitálu tedy před vánoci fakt nechci
![]()
Jahůdka - to je mi moc líto
Taky jsem to zažila a naštěstí jsem na vyčištění nemusela, krvácela jsem docela dost cca 7 dní a všechno odešlo.
Jahudka - daj si spravit odber krvi - hormonalny profil, plus hormony na stitku - FT4,TSH (pre zlu stitku je kopec potratov a pritom sa da lahko diagnostikovat a liecit)