Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12225
9.12.10 13:30

sonicc ty potvorka :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2520
9.12.10 13:32

albi ja sa momentalne ani necitim ako tehotna :mrgreen: je mi fajn
a od vcera mam chut na sex :mrgreen: po dlhom case :mrgreen: a nikto nikde :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
9.12.10 13:33

albi, na tu nadchu by Ti moholo porod prave pomoct :wink: …ak si spominas mozno, ja som mala zapal dutin, ked sa maly narodil…este v to rano mi akurat predpisali antibiotika, lebo uz to bolo neznesitelne a vyzeralo to na riadnu infekciu…planovala som vziat prvu tabletku poobede o stvrtej…10 minut predtym mi zrazu odtiekla plodova voda, na salu som sla s nosom plnym hnisu a zo saly som odisla s krasne vycistenymi dutinami, a uz sa mi to nevratilo :mrgreen: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
9.12.10 13:34

sonicc, kde byvas? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2520
9.12.10 13:37

lisa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zajtra pride mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
9.12.10 13:38

lisa :mrgreen: vsak prave na teba som myslela s tou nadchou! Ale ja mam este cas, este som len 37tt, a Hanicka ma len 2.6 kg :think: Este si chceme spolu uzit kopkanie :oops:

sonicc to poznaaaaaam :lol: :lol: :lol: :pankac: Okolo 20tt bol najlepsi keksik :oops: Teraz som uz akasi „vypnuta“ posledne tyzdne, ale vtedy som MM zrala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2520
9.12.10 13:41

albi my keby sme sa na seba nevrhli v 38tt tak by som asi neporodila :mrgreen:
ani k ,tomu, neprislo a uz mi praskla voda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
9.12.10 13:42

sonicc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No to mam v zozname veci, co budeme skusat, ked uz budeme v Stiavnici :pankac: Od sefa som dostala navod na spustenie porodu: sampanske, sex a ricnovy olej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
9.12.10 13:49

:mavam: padam dievcata, este som nic neurobila a tak ma uz par dni caka zehlenie, varenie, … :zed:

Ahooj! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
9.12.10 13:55

albi, ahoj :mavam: :kytka: :hug:

sonicc, mne tiez mozno kvoli TOMU odtiekla H2O :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
9.12.10 14:02

inak velmi dobry pri porode je vraj spiralovity pohyb bokmi :-) pomaha vraj dorotovaniu babatka a aj celkovo proti bolesti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
9.12.10 14:04

andulqa, hej, hej, to si pamatam z pripravy :palec: …sme mali taku velmi zabavnu cernosku na priprave, ta ked nam vsetko nazorne ukazovala, hehe, dobra srandistka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
9.12.10 14:14

byl to hezký začátek se špatným koncem

soldi
zakupanda
Holky no hold se to stává, :zed: nebýt té mojí blbé angíny a horeček :nevim: tak by bylo asi všechno jinak :roll: teď musím jen doufat, že se dobře vyčistím a bude zas vše ok, do špitálu tedy před vánoci fakt nechci :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19591
9.12.10 14:18

Jahůdka - to je mi moc líto :-( Taky jsem to zažila a naštěstí jsem na vyčištění nemusela, krvácela jsem docela dost cca 7 dní a všechno odešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
9.12.10 14:24

Jahudka - daj si spravit odber krvi - hormonalny profil, plus hormony na stitku - FT4,TSH (pre zlu stitku je kopec potratov a pritom sa da lahko diagnostikovat a liecit)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex