Měření hladiny hormonů

37
4.2.25 11:29

Měření hladiny hormonů

Hezký den přeji, chci se zeptat jen na takovou kravinu, zítra mám jít na měření hormonů, jenže jsem úplně pitomá a zapomněla jsem jestli jít k mojí doktorce do ordinace nebo jsou na to nějaké speciální „ordinace“? Samozřejmě ji budu volat jenže mi telefon nezvedá a já jsem z toho docela nervózní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11812
4.2.25 11:38

No, to těžko říct…je to odběr krve a někteří lékaři to mají tak že udělají odběr v ordinaci a pak k nim jezdí nějaký svoz který jim to do laboratoře odveze a někteří lékaři posílají přímo na odběrové místo třeba do nemocnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
4.2.25 11:43

Pokud máš v ruce žádanku, tak nejspíš do laboratoře. Bez žádanky ke gynekologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
4.2.25 13:07

Tak myslím, že se to nazývá Hormonální profil a ne měření hormonů. Je to vyšetření, které dělají na gynekologii nebo možná ještě endokrinologii. Speciální ordinace asi myslíš v Carech, tam to bývá většinou jedno z prvních a základních vyšetření (pokud ho OG nedělá a odesílá do Caru) ;) Třeba můj OG vůbec HPčko nedělá, mě udělali až v Caru, takže jt různé 8)

• Citovat
  • Upravit
2284
4.2.25 14:39
@Janli píše: Více

Také to tak vidím, pokud jde o běžný odběr na hladiny hormonů a pokud je žádanka tak do odběrného místa laboratoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
4.2.25 14:56

Nemám zadanku tak mě to právě zarazilo trochu, děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
4.2.25 16:26
@Mandarinka104 píše: Více

Speciální ordinací myslela odběrový místa laboratoří. Většinou bývají v nemocnicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
4.2.25 16:27
@Verca690 píše: Více

Mně to odebírali u gynekologa, ale dávali mi na výběr jestli tam nebo mi mají dát žádanku pro laboratoř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty