Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Ahoj holky, malá má na obličeji vyrážku i na krčku, byla jsem 2krát u doktorky, ale ta mi řekla, že se to tak někdy dělá, že to nic není a že má omývat čajem černým a dávat mast Fucidin H, jenže mě se to pořád nezdá, přeci se to musí z něčeho udělat, přemýšlím z čeho, dávám na prdíky Baby Calm, pak probiotika Bio ˇGaia a vigantol jsem ted vysadila kvůli bolesti bříška, tak snad to nebutady z něčeho toho. Jo ještě mě napdalo, že hodně jím já banány, kojím, tak jestli to nemůže bt z toho. už fakt nevím:-(přikládám foto
Kojis? Ja jsem sezrala dve jahody a muj dvou mesicni synator vypada hur. Anebo to muzou byt potnicky
To je typicke pro novorozenata, moji synove to meli oba dva. Taky jsme omyvali cernym cajem a mzali myslim Lenienskou. Casem to zmizelo.
Ahojky, me se takto podobne osypala dcera, kojila jsem a bylo to cca ve 3tydnech. Rodice nas pozvali na nedelni obed, davala jsem si joooo pozor co jim ale na masicko naprosto nevedome jsem si nakapala muj milovany
worcester a kdyby jsi ji videla!!! Byla do chvilky po kojeni jak struhadlo, pak jeste pozor na bylinkove caje, koreni, dzusy a taky stavy do vody ![]()
Myslim ze to opravdu neni nic vazneho, nakapej kapicky fenistil a nebo potri mastickou od Fenistil a uvidis.pa
My jsme měli ro samé. Mě teda řekla doktorka, že je to novorozenecká dermatitida a že to zmizí. No mimčo to mělo celé šestinedělí. Omývala jsem odvarem z řepíku.
@ejhle kojím právě, už skoro nic nejím, hodně ale banány, snad to nebude z nich. jahody jsme snědla vlastně taky o víkendu ale 3, vidíš to, to mě nenapadlo.
@Anonymní píše:
@ejhle kojím právě, už skoro nic nejím, hodně ale banány, snad to nebude z nich. jahody jsme snědla vlastně taky o víkendu ale 3, vidíš to, to mě nenapadlo.
To bude ono!
Nase to mela taky teda jen flek cca 2cm a zmizelo to. Ja sem na to placla bepanthen a bylo to lepsi.
Jsou to kvasinky tři dny koupej v čaji a každé přebalení ještě tím čajem otirej, ráno a večer namaž Imazol krém pasta. Měli jsme to samé toto naordinovala na kožním a pomohlo to ![]()
Ahoj holky, malá má na obličeji vyrážku i na krčku, byla jsem 2krát u doktorky, ale ta mi řekla, že se to tak někdy dělá, že to nic není a že má omývat čajem černým a dávat mast Fucidin H, jenže mě se to pořád nezdá, přeci se to musí z něčeho udělat, přemýšlím z čeho, dávám na prdíky Baby Calm, pak probiotika Bio ˇGaia a vigantol jsem ted vysadila kvůli bolesti bříška, tak snad to nebutady z něčeho toho. přikládám foto